Monday, November 24, 2008

sushi king

sebab tiket wayang bawah ni pukul 9
and masa tu baru pukul 7 lebih kot
kitorang pegila isi pewot dulu
sangat lapar taw tak..grr

pastu gg ajak pegi makan sushi
aku layan je..hihi
ni 1st time aku makan sushi kat dalam ni
biasa amik yang dah siap bungkus kat kaunter tu jer

aku tunjuk ape yg kitorang makan je la ek
ade setengah tu nama aku taw
setengah tu mmg aku tak igt..hehe
dah tentu namanya pelik2 je ;p
atas tu chic nuggets
sedapppp~egg mayogolden eggoh..sedapppppp~
tu gg dah ngap satu,
baru teringat nak snap..heheini yang aku makan
bento kodomo kot?
gile kenyang makan menda alah ni
sendat pewot~
gg..i tak ready lagi lah sayang!
amik lagi sekali..haaaa..barulah comel ;p
kasik can ah korang ni punnnnaku mana reti makan guna chopstick ni
gg la suruh try jugak
korang tengok cara jari aku pegang tu pun dah taw kan ;p
tapi lama2 i dah pandai okey [angkat2 kening..hehe]
korang penah dengar tak

gendang gendut tali kecapi
kenyang perut suka hati


hehehe
oleh itu, haruslah tempek muke happy kekenyangan ni besar2 ;phiks!

oh..aku bukan nak gunakan kuasa veto ek
tempek muka aku jee lebih
hihi
tapi gambar gg tadek malam tu
isk..
korang tunggu entry esoknye la ek (:






21 comments:

~dARlee zURiS~ said...

ooo..mkn sushi x ajak.
buekkkk!!!

:: p R i n c E s S _ N :: said...

uhuu..aritu eja pon nk ajk aku g sushi king..tp kt jj bkt tggi x de...kempunan aku nk mrase....

:: p R i n c E s S _ N :: said...

aku x mkn mende mentah

eYaNacOMeY said...

ermmm... setap kee sushi?? xpernah mkn pon..huhu..

green apple said...

aku lagi rela makan biskut tongkol dari kunyah sushi ni.

eiiiiiiiii yekkkkkkk!!!

hahahha.

Shafie said...

ni namanya..
jamu org tgk mknn :p

[S]itie [B]Um [B]Um said...

tunjuk sket muke sendat

ezaty said...

haha.cam sedap jer nengok akak izza mkn sushi tueh.hihi.
zati pon pena try gak nk mkn sushi nyh.tp,taleh terime r.bg zati sushi ta sedap!hahaahaha..

shasha said...

uikss...sushi...lapar la pulak bila tgk entry nih...

isha said...

peh sedapnye sushi
dh lme x mkn

♥♥ HaMiZaH ♥♥ said...

takleh nak telan sushi...huhuhuh...rasa hanyir semacam jer

MiSZuE said...

eeeeeeeee..sedap ke sushiii nieee
tekak aku xleh terimaaa

klu pulut kuning aku makan...hikhik

sweethOneY said...

kak zuris
eleyyy
dah dia sibuk nengok kasut kat vincci je..hehe

ayein
takpe2..kat jj balakong ade kan ;)
bukan mentah yang..isk

eyana
sedappppp
hehe..tp setengah org xleh trime :D

green apple
hahahaa
itu satu penghinaan pada sushi kak di!!

isk..

shaf
hehe
jemput2 :P

sitie bum2
hehe
mke sendat xpe
jgn suh tnjk pewot sendat :P

ezaty
hehe
tu la
setengah org leh mkn, setengah org xleh :D

kak sha
jom kak..set time kte g mkn sushi..hihi

isha
sedap kan
ape lg dik..hihi, terjah sushi king la :P

mizah
hehe
tekak mizah xleh trime ek :P
selera org lain2..hehe

NoTy But Nice Zhoe said...

sesungguhnya zW tak mkn sushi.. tak suka mcm mentah2 gtu... dah try mkn tpi.. tak ngam gak hehehe

Nem0 o0h Nem0 said...

sedap ker babe???

chik Star said...

yg no4 tuh lawo lar.
syg lak nk mkn.
ceawah**
mcm la mkn sushi.
:P

Redbloodsnow said...

cewahhh...seakan korg bdua ngapp sushi ek
asal pic gg nyer xde wehhhhhh..
hahaha...yang...sushi tuh...perhhhhhhh arr

tingin nk mkn sushi...tp mahal nk mampos
pk 2 3 kali dulu..hahahah
dasar kedekut la katakan :P

pwincess AJA said...

aduhaiiii.
lapo lak msk blog k.izza neh.
nyesal msk mse pewot ksng.
=PPP

sushi yg sgt tedaaaaap!!!
aja antu sushi.
hikssss.
;DDD

oRyen said...

best k mkn qt situ?? mcm pelik j

Tny said...

OMG!!!
Sushi!!!! Suka.. suka.. laaa teringinnya :P~

Ade2 je klo masuk sini..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

duta sushi ok....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...