Tuesday, November 4, 2008

premiere screening


tonite there will be premiere screening
of madagascar : escape 2 africa

huwaaaaa!!!!

NAK PEGI! NAK PEGI!!!

tapi tak dapat apply leave la
sebab ade urgent job kena submit 7hb ni
so aku dengan berbaik hati dan rela hatinya
give away my tickets (:
pada sape..
tak nak la cakap..
to u dear, enjoy it okek?
to kak red, million thanx
oh..lupa nak sebut plak satu lagi nama ni ;p
to nuffnang, thanx jugak! ;D








9 comments:

nanonano said...

baju meroh agi ri ni?

sweethOneY said...

tu baju semalam la cayam
N nak tgk full munyer..hihi

hr ni purplee

Redbloodsnow said...

alahaiiii...cygnyerrr yunkkkk
klo aku dok sane..mmg aku nak ar..hehe

~dARlee zURiS~ said...

alalaa..cian dye
xper..ti kite g tengok kat sini eyh??

na..jom ar;P

Nem0 o0h Nem0 said...

x pe acu,nti kita g tgk sesame k..=)

ezo said...

ciannya x dpt g..

ak nk tgk la nnt kat alamanda..

mcm besh je trailer cite ni..

jgn jeles...ehehehhe

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wuaa...nape aku xdpt?

chik Star said...

huh !
klo akk pi jerk
wek !

sweethOneY said...

along
hehe
xmoh la aku monteng sbb nk g yang :P
ade markah ma..hihi

kak zuris
kakk...jom kakk
tp tgk td citer tu midnite je ade
hape la tgv ipoh ni

grr

nemo
okey =)

ezo
eleeyy
x heran pom

lalalala

*lari jejaoh*

ayein
hehe
ko masuk contest tu ke x?

kak as
hihi
xleh la kak :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...