Tuesday, November 25, 2008

oh sekolah ku..

sambung balik citer weekend ;p
hehehehe

gg ajak pegi ipoh parade
dia nak cari sumthing kat sana
oh..sangat nostalgia okey ronda2 bandar ipoh dengan gg
zatil, wish u pun ade sama with us
gilew rindu~
teringat plak zaman dulu2 [eceh..jaga2..aku nak bukak citer lama ni ;p]
slalu fly ikut gate depan
jalan2 pegi superkinta
pegi parade
pegi GM
dengan baju batik baju sekolahnya
huha huha
datang sekolah lambat

and..
kebetulan pulak otw nak ke parade sabtu hari tu
memang kena lalu depan sekolah
harus lah berenti okeh!
amik gambar..hahahaha
itulah sekolah aku dengan gg
dari form 1 sampai form 4
zatil plak ex taayah sejati
hihihi
dari form 1 sampai form 5
jangan main2 ;p
oh, bagi yang tataw
ini sekolah agama under kerajaan negeri perak
kalau la aku pegi sekolah dengan pakai macam ni
sure lah ade je mata2 yang mandang serong kan

zatil, i snap ni khas untuk u..
hik hik hik
buat pengubat rindu u pada sekolah tercinta ;p
ecehh
signboard baru
tapi pagar karat okeh!

dok pikir pat blas kali gak ni nak tempek ke tak
hahadear, bangunan kelas kita pun dah jadi 3 tingkat okeh
hihi
maju tak sekolah u?
i wish i berani nak masuk taw
boleh la i snap gambar BAB [bilik air besar] tu..haha

gambar2 ni snap masa otw pegi parade
dah tu, masa otw balik..
gg pulak nak snap gambar..siap turun yuuu..
oh..tak boleh jadik ni!
aku pun nak amik gambar kat luar gak..hihikorang tataw betapa susahnya nak tebalkan muka time ni
hahahaha
sape2 orang ipoh
taw lah, yg sekolah ni betul2 depan jalan besar
tempat aku amik gambar tu pulak ade lorong kecik
short cut nak ke parade
so tu aku dok posing2 amik gambar tu
kereta yang lalu lalang kat depan jalan dok tengok je
heran agaknye..kekeke
takpe, dulik pe aku ;p

ala..rindunye time sekolah dulu T__T






14 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

windu gk..tp ari2 aku lalu dpn skul amek yaya...

~dARlee zURiS~ said...

oit dak taayah
tudung labuh mane??
hahaha =P

atty's said...

lama dah tinggai alam persekolahan nie..

MiSZuE said...

haha..
eh ko ngn gg same skul yek..
baru i tahu hehehe...

same la aku ngn n..selalu lalu depan sekolah..xde perasaan ape pon muahahaha..kan junior ku::)

CHIKA said...

u sekolah perempuan?
seronok tak?
HAHA

:P

Gg said...

waaaaahhhh~~
entry special buat taayah..
cecececce

hyfa hasan said...

back to school ekk..
emm..hai..sy dah link awk dah..
nice blog...

Tny said...

Gile aahh..
sanggup stop nk berposing dpn signbod baru!!!
=)

Terkenang zmn skolah jugak.. tp dlu mls pegi skolah!!!

eYaNacOMeY said...

haha.. semangat amik gambo dpn skewl ekk.. kite dh lame xjengok sekolah dah..huhu..windu gak!!alahai.. :P

:: p R i n c E s S _ N :: said...

zaman skola..plg best!!!

:: p R i n c E s S _ N :: said...

aku nk skola balek r...

chik Star said...

woo !
mung lar yg dok pnjt2 pagar dulu tuh eyh?

slalu jerk nmpok.
ishk ishk
:P

chik Star said...

dulu budak2 tayah.
selalu kapel dgn dak izzudin.
tol meh?

Redbloodsnow said...

whoaaa!!! terjeles plak aku nengok ko berposing depan old skool ko...
nak heret minie stop by kat old skool amik gambo ah..ekekeke

:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...