Wednesday, November 26, 2008

novelhut

sape taw ape itu novelhut?
orang ipoh sapa yang tak taw,
sila pegi sorok muka dalam rumah ;p

hehehe

aku taw pun sebab zaman sekolah dulu suka nah pegi sini
novelhut ni tempat kte boleh sewa, jual and beli buku
kalau sewa tu, berapa ringgit jer
yerlah, zaman sekolah dulu
mana banyak duit kan nak beli novel2 ni

dulu kan novelhut ni tempat nya dekat yik foong, kat ipoh la jugak
dekat2 area market tu
tapi sekarang dah pindah kat parade
eceh, aku citer cam la korang taw kan ;p

gg la ni nak sangat pegi sini
nak cari novel katanyalama woo gg pilih novel lam tu
tapi sebab biasa dia tunggu aku shopping baju
aku pun layan je la dia nk shopping buku..

hehe

tempat korang ade ke kedai cam novelhut ni?
[angkat2 kening..ecehhhh]

ops!
terberlagak plak..haha







9 comments:

chik Star said...

tak cilap ai lar kn.
kt yikfong pon ade lgik.
rase nye dorg buka 2 kedai.

yerker eyh?
nnti check.
hihi.

klo dok cni ske bace2 jerk
xske beli.
tpi dh lame dh xpi sane.

juju said...

a'ah aku da keje.da setahun 3 bln da aku keje.huhuhu k0 lak?

Redbloodsnow said...

eh..bez gak ek novelhut tuh
rasenyer kat cnie xde kowt tmpt mcm novelhut tuh

haaa pe lagiii...harus lerrr ko bervangga yek..hehehe

:: p R i n c E s S _ N :: said...

uhu...sesungguhnye aku bkn pgemar bc novel..

shasha said...

me love books also...

eYaNacOMeY said...

eleh.. tmpt kite ade jerr leh pinjam2 novel gini..hehe..

mase sekolah menengah dulu..slaloo jerkk sewa novel kt kedai tu.. tp, kedai die biase jerlaa..xsecantik novelhut neyh..hehe

Y A T T Y said...

da lame x g novelhut..

skulah2 dlu salu gak g cari buku rujukan..huhuuu

MiSZuE said...

xyah ko nk belagak ek..bangi de gak whoaaa hahaha

-N e Y r A- said...

i love novel hut. always went there searching for books.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...