Tuesday, November 18, 2008

nak pergi bercuti?

*this is sticky mode entry
please scroll down for new updates*

ade sape2 nak bercuti tak?
kat summerset resort kat kuala rompin pahang
ini website dia
www.summerset.com.my
ini bukan contest mahupun promotion
hehe
actually aku ade baucer 3d2n kat situ
tapi atas sebab2 yang takleh dielakkan
aku takleh pegi
aku dah book tempat 6-8hb dec ni
so, aku nak lelong ini baucer
sape rasa nak?
tapi orang tu kenalah yang aku kenal and trust
sebab aku kena pinjamkan membercard untuk check in kat resort tu nanti

oh..lupa nak inform
sape yang nak pegi
sebab ade baucer, bayaran bilik free lah
tapi sebabkan weekend and cuti sekolah
so ade surcharge rm100

sape2 rasa dia leh pegi
and srious nak pegi
bgtaw la okek?
aku lelong baucer smpi isnin minggu depan jer
if tadek sape2 mintak
aku nak cancel je reservation tu
tenx (:







13 comments:

ezaty said...

lelong..lelong...

atty's said...

mcm beh..tp ade kenduri lak time..tuh..

honey voucher len ado..time cuti raya cina ke..

nanonano said...

:(

chik Star said...

nih lar yg nk pi aritu kn.?

QueenWizza said...

alorr..
x available lak time tuh.
hehe ruginyeee

~dARlee zURiS~ said...

8hb tu raya aji yang
lalaaa... =P

:: p R i n c E s S _ N :: said...

uhu...nk royo...

Redbloodsnow said...

dah ade ygsambaq voucher neh kan yunk..

ciannyer..melepas uols..hahaha :P

MiSZuE said...

:(
xmo kawan ko dik:(

Erinsza said...

alah dik klu 29/11 tu dah cantik bulan 12 birthday akak wish akak nanti ye....

:: p R i n c E s S _ N :: said...

uhuu...aku tau sape dpt...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

nemo kan?? vavava....ko x raye ke nemo??

:: p R i n c E s S _ N :: said...

nemo..ko x raye ke??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...