Monday, November 24, 2008

hari jumaat hari tu

ayein, klo ko all in white
aku plak all in black..hihi

hari jumaat hari tu rasa boring gile
macam takde keje nak buat kat opis
nak mintak job baru, koser la aku
mgu ni dah nak abis dah kan..
bos plak takde
pegi branch kat manjung
pastu, akak berdua kat ofis ni nak kuar pegi hantar dokumen kat klien
aku pun gatal nk ikut..hihi
lagi pun dah 12.15 maa masa tu
15 menet je ag nak lunch pun kan ;p

pastu..
dah hantar dokumen kat satu tempat ni
jam dah 12.45 pun
pegi makan duludah lama tak mkn kat old town ni..
pastu pegi hantar dokumen dekat area stesen bus ipoh tu
puk pang puk pang
kol 3 lebih baru masuk opis ;D
mementang bos tadek ekkkk
hehe



12 comments:

Redbloodsnow said...

hitam itu mengodassss..hahaha
i loveee blckkkkkkk!!!

erksss....mee ko tuh wat aku lapa lah yunk.dh lah aku neh antu segala mee n sup² neh..aiiyoooo

:: p R i n c E s S _ N :: said...

bwg itam vs bwg putih....

:: p R i n c E s S _ N :: said...

tcapai hajat ko nk oldtow...

chik Star said...

kire hari nmpk
*joget2.
:P

eYaNacOMeY said...

itam itu menawan..hikhik

kiterr xpernah lg rase mkn kt oldtown nie..huhu..sume bloggers pn dh penah makan..alahai..ketinggalan sungguh!!huhu

MiSZuE said...

hye cammm!!

hermm itam leh nampak kuwus agagagaga

atty's said...

adeh lapo nya..nengok ..

Y A T T Y said...

area stesen bus ipoh~gopeng eyh?
;)

aNNa d k!nG said...

oiittt..
lamer nau xberupdet blog yek..
sile la slaloo updet yer..
miz ur stori-morri..
hehehe..

QueenWizza said...

mmg.
hitam itu sexy taw
hehe..
mkn ape tu?
mkn sowang je keeee? :P

:: p R i n c E s S _ N :: said...

t ko try y set hainanese tu..malaopp beb....

Shafie said...

all black.bleh je..hehe.
yg penting lawo. :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...