Tuesday, November 11, 2008

brooch

THIS IS STICKY MODE ENTRY
PLS SCROLL DOWN FOR NEW UPDATES (:

korang! korang!!!
meh nak bagitaw ni
ade kawan aku baru bukak bisnes online
jual brooch
baru nak start jer
so aku nak lah tolong kawan2 kan (:
korang jenguk2 lah page dia ni

sweetsmemoryshop

brooch lawa2
ni aku tempek sikit ek
yang aku suka tgk..hihi

rerama yang sungguh comel ^__^

sume ni trend sekarang pny brooch kan
jenis juntai2 tu..hik3

korang jenguk2 lah dulu
mana taw ade yang berkenan kan..
murah2 je (:

sweetsmemoryshop









10 comments:

nanonano said...

belikan ai 1,2,3 ketui

~dARlee zURiS~ said...

kan dah kata..
kau nie blh jadi promoter bertauliah nie =P

atty's said...

wokeh..kty g jenguk..kty ltk link kt bloglist kty ye

Anonymous said...

wah lawa2 lah.. :P

:: p R i n c E s S _ N :: said...

baguz2..ko da tlg pomot..
aku tgh pilih time nk pomot ni..huhuhu....brooch itu aku da ade...

sepet a.k.a zack_u said...

kerongsang??
alamak...
jap2..
MAK!!izza jual kerongsang mak...
huhu!!
bkn2..kawan dia mak...
nnt mak aku da bg feedback aku roger..huhu!!

Redbloodsnow said...

eh..a'ah arr...harus skrg gak aku terjah..hehehehehehehe..

oRyen said...

cantik la brooch nye... belikn leh :D

sweethOneY said...

nano
ai pun mak yg belikan 3,4 ketui :P

kak zuris
hihi
sekali2 kak :P

kak ty
owait kak ty (:

anony
hehe..
lawa kann

cape ni?

ayein
hihi
tlg kawan2 beb :P

adik cepet
manyak la ko
gedik! :P

along
tantek long..murah lak tu (:

oryen
aah kan (:
lawa2

ezo said...

kwn ko ke tu?

aku dah gi site die sblm ni

comey beb sume brooch tu

geram lak tengok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...