Monday, November 17, 2008

babbling

hye koraangg~
lapar la..isk3
lambat lagi ke nak pukul 1 ni ;p
hihihi

hari sabtu hari tu aku kena kerja okek
kena ganti cuti
isk isk isk
tak merasa aku nak cuti sabtu lama2 kan
sebab lagi 2 minggu je lagi aku kat sini

YAHOOOOOOOOO!!!

suka?
mestila suka weh
bleh aku dok umah
lepak2 ngan adik aku je
tdur lambat
mangun lambat
kekeke
tapi 30 dec dah masuk sem eh?
kan ayein?
aler.. tak best la gini weh
sebab sha habis li 2 jan
dahla dah pakat nak dok sama2 kan
tapi result dapat stay kolej dah kuar ke lum tah..
huhu

aku nak update ni sebenarnya
tapi gambar tak transfer lagi
jawabnye pas lunch hour la ek
jangan lupa refresh taw pas lunch hour t ;p

hiks..







9 comments:

Nem0 o0h Nem0 said...

lorr lagi 2 mmgu je ker? bila la agaknyerr aku dpt g sn lagi kn?

nanonano said...

nk tayang kek la tu...
lalalallalaa~

ezaty said...

tataw r nk tomen pe..
tp,nk gak tgl kn komen kat sini.
urm,g jenguk blog zati plok taw..
ekeke..;)

chik Star said...

baik
saye refresh 2mnit sekli.

chik Star said...

best o0o dok uma,
golek2.
jelesnyeee

Redbloodsnow said...

alahaiiiiiiii..besh wooooooooooooooooo dok umahhhhh
tp bg aku ler kan..klo dok umah ade tenet...bez giler
klo xde tenet...x bez ah
sbb jiwa ku jiwa blogging..kahkahkah

cuti sabtu minggu dah aku kepanasan x berblogging..hikssss :P

sweethOneY said...

nemo
hehe :D
aah yang, lg 2 mgu je habis
yahooo!

nano
ko taw xpe :D

ezaty
hye zaty!
okek2..t akak jenguk ye (:

kak as
hihi
refresh pat jam sekali pon xpe :P

jgn jeles akak..lalala

along
hihi
seb bek umah aku ade tenet yang
kot tak, lost contact la jwbnye ngan ko :P

berani la ko x contact aku..nk kena?

:: p R i n c E s S _ N :: said...

mari kte bdendang...aku masuk tawon dpn...

MiSZuE said...

yg penting jumpe akk ko nie
nebes i yu wakakaka:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...