Friday, October 31, 2008

morning korang ):
pagi ni mood aku spoilt la ):
entah, dari malam tadi lagi aku dah rasa tak best
tak suka la rasa macam ni

kadang2 aku rasa..
aku je fikir tentang orang
orang ade fikir tentang aku?
orang ade amik kisah pasal aku?
orang ade amik taw masalah aku?
orang ade tanya aku ok ke tak?
orang ade console aku?

ade ke?

hmm..jiwa kacau la ):







16 comments:

MiSZuE said...

babe,ko knpe..meh citer kat aku meh..

walupon hti aku tgh xbetol nie..tapi aku still leh dgr masalah ko ..hihi

mate ko tue nape..haippp

nanonano said...

beselaaa..
nk monopos kannnnn..
harap anda bersabar
:p

chik Star said...

erk !
naaaa !!??
huhu.

xla nk period kot nih yunk.
sebb tuh rase cm emo.

~dARlee zURiS~ said...

hoh.muka hangin x ingat.takottt... =P

hehee..lek ar sis
lantak ar org lain kan
as long org yg syg kamu buat semua tu..ok lah

cheer up babe!!

shafa said...

Kena byk rest tue, bz sgt ngn tugas seharian. Jgn sedih2 k S.Honey.

Zana S said...

huhu...pepagi hari dah rasa tak best??? cemane tuh?

biasa la..kalau hang duk pk gt hari2 kan.. mau gile otak tau.

baik pk n appreciate apa yg ada di sekitar hang skang ni.

okey?? dah leh tunjum baju kale ijo?? ngahahha

Sweet Thinker said...

nape nk pikir pasal orang. huhu. pikir pasal life kita dlu. pastu baru orang. hehe. monim!

lily lotus said...

alahai syahdunya dia..stay calm yerr..

shasha said...

uikss..nape nih??..rilekss..tarik nafas...lepas..tarik..lepas...

Tny said...

Dh okey ke nih Izza?

Redbloodsnow said...

sabo je lah yunk
tp kan yunk...kkdg mmg ade org yg mmahami kte
cube kteee jek yg ignorekan sume e2
coz aku always mcm tuh arr sbb mayb x nak sshkan or borinkan org dgr permasaalahan yg same berulang kali kowt...cian kat org2 yg care ttg aku :(

ehhh nua buat hal kan...haaa nua...g pujuk bakal bini ko neh sblm aku tepok dahi ko..hahahaha :D

Known as IDZ said...

huih! tatot tol muka ko... sabo ye

:: p R i n c E s S _ N :: said...

haaa....mkn ati berulam jantung r tu...ustaz..ko pujuk ustazah balekk...hahh?? ustazah kah???

**gelak2 ok...

QueenWizza said...

what happen?? :)
tuh ar kekadang rs kita jek nk pk psl org n pk nk jaga ati org..
kekadg pk cenggitu gk..

sweethOneY said...

to all
thanx! (:

ezo said...

uit..

awek aku pun malam lepas tetibe jiwa kacau gak..

entah kenapa aku pun x sure..

yang pasti, bukan pasai aku la..

nasib baik paginya die dah ok..

malam tu siap x leh tido lagi...
huhu..

ko dh ok kan?
hoyeah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...