Friday, October 10, 2008

huwaaaa~

morning korang
mood swing la pagi ni
malas la nak update lagi beli ape semlm ):
balik opis semalam
on lappy
tapi tataw nape dia xleh masuk windows
pastu try nak online guna pc lak
takleh connect plak dah!!
modem tu elok je x kelip2
adekah barang2ku ini disambar kilat??
sebab mak aku ckp petang semalam kilat :|
aku dah cabut plug
tapi lupa nak cabut wayar tepon
huwaaaa
nak nanes la cani








9 comments:

MiSZuE said...

hmm ala cian ko...pasni beli modem baru..jgn lup cabut/off sume ape yg patut pas gune..paham x yang hehe:P

shasha said...

uikkss..naya nak kena betulkan tuh...

ezo said...

erm..
sabar ek..
dugaan...

kalau aku pun mau runsing kepala dibuatnya..
mesti manyak pakai uang..
huhu

nanonano said...

wehh
klu kene kilat..
kadang2 bley effect ke m/board gak tao..
haaa haaaaaa tatawuuuuu..
borad lappy maunye sriban lebey yang..
lalallaalallala~

NoTy But Nice Zhoe said...

aduih abih la klu kena sambar... izza bawa masuk 'hsptal' dulu, tgk apa mslh dia..

Redbloodsnow said...

haha...mendengki jek line tuh kan...pastuh modem ko lak mendengki

alaaa...cpt ckit arrr
aku x sabo nk tgk neh
if ko lambat2 t minggu dpn baru aku leh tgk ape...cpt hapdetttt hapdetttt

hehe

♥Zack ~ 'A♥ said...

cian ko yang..
tape2.. nanti repairkan + tukarkan ape yg patut ek yang.. :)
nakmo sdey2 keh..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

sabo je la weh....

sweethOneY said...

zue
hehe
modem no prob yang
lappy tuuuuu..caneeee

shasha
taw xpe..tp rsnya mst ayah suh tangguh dulu..sbb ayah taw x guna nk buat ape2 kecuali nk online je :D

ezo
tu la
nasib baik uang ayahku..
tp disbbkan uang ayahku, aku pun tataw la ayah aku tu nk layan bile request aku tu..haha

nano
klo smpi riban, i rembat lappy baru je yang..haha

wynz
tu la yang
tobatla pasni x lupa dh nk cabut wayar modem

along
hehe
mmg mgu depan je la ko tgk yang oi
boleh online kat opis je la dulu sementara ni..

zack~A
hehe
tah la yang, salah sapee
salah sendiri..hahaha

ayein
tu la :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...