Thursday, October 16, 2008

hari ni hari khamis

hye korang~
dah lunch?
hari ni aku tadek geng nak lunch la pulak
biasa lunch ngan azrin n kak ween
tp hari ni dorang berdua ade kursus kt KL
so, hari ni lunch sowang2 jer
tapau nasik ayam,
beli air strawberry dutch lady tu
makan sambil ngadap blog
hihi
tu yang best sowang2 tu
memang sowang2 ni
boss pun baru je kuar ;p
meh2 sape nak teman aku

aku cam takot lak weh nk g interview tu esok
buatnya aku ketar lutut sok
harus aku g jalan2 je ;p
boleh?
ke aku cancel je pegi?
tetibe lak cam tade mood nak pegi..hihi
resume pon tak print lagi ni

hmm..malasla nak tulis panjang2
gambar pun tadek
letih aku pc ni takleh nak detect aku nye mmc

ha, ni ade sikit citer ;p
tangan korang menaip laju tak?
aku rasa aku menaip laju gak
kdg2 tgn lagi laju dr otak..
ekekeke
boleh ker?

tadi aku chat ngan acik zue ;p
pastu aku ckpla kat dia
dalam fikiran set nak cakap

"tunggu lunch hour lah"

tapi..

tertulisnya

"tunggu lunch house la"

hahaha ;p
see..

ok
citer dah habis







12 comments:

MiSZuE said...

meh aku ade jek melayan ko yang..eh yang ko sowang2 eks..cube tgk bawah meja ade pe..grrrrrrrrrr

lariksssssss hehehe

nanonano said...

hr sok jumaat..
hr luse sabtu..
gitulah seterusnye tittle entry budak ni jap g..
huhu

gud lak yam !
meh sni nk sepak lutut bg ilang ketar tu..
:p

:: p R i n c E s S _ N :: said...

intrview ape wey? Ncc 2 ke?

atty's said...

kty pun ari2 lunch sesorg..ari ni makn nasi grg kg...

QueenWizza said...

owh esok ade interbiu ekk??
gud luck ek..
ala pegi je la inteviu tu..
pas abes intebiu tuh konpom x ketar lutut dah ehehe

MiSZuE said...

tumpang lalu jap..tumpang gelak jap..gelak pon tersekat ni ..hmmm:(

filantera said...

hehhehe gudluck interview!!!

ada tips dr kawan, cuba pikirkan betapa encemnyer/lawanyer interviewer nnti..hehe

ZaritH said...

g je...ape salahnye mencuba..u can do it!!!*sambil loncat2 pegang mende tali2 tuh*

lily lotus said...

ada interbiu esok? gi jerlah just try ur luck..gudluck ;)

ezo said...

aku pun mcm malas gile nk walk in interview ni..
rasa macam nak submit je resume byk2 pastu blah..
muahahaha..

lagi kejam aku kuar ukm..
x yah g ncc nih..
nak join? haha..

ko memang taip berdezup pun..
amik ko..berdeZup tu..wakakakak

she.nono said...

huish..
itu tgn mengatasi otak tuh..
ade erk umah mam t'hri??
hahaha
tape2..
skali skale..
huhuhuhu
sok awi ape lop????
;p

[S]itie [B][U]m [B][U]m said...

mmg biase perbuatan mendahului pentafsiran otak.. hehe!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...