Monday, September 15, 2008

mandi

arip ni memang rajin
aku mintak tolong cucikan kereta
semangat je dia mencuci ;p

tapi, actually we had a deal@nggaya
hahaha
dia tolong basuh kereta aku
aku tolong ironkan sume baju sekolah dia
ayah aku cakap aku amik kesempatan
hahaha
sebab kalau dia tak tolong basuh kereta aku,
aku still kena iron baju dia jugak ;p
tapi dah dia yang rajin nak tolong
aku dengan senang hati la terima kann @sombong

dalam pada basuh kereta tu
sempat lagi dia main

sambil basuh kereta
sambil siram air kat badan
main airrrrrr je ni
mengamuk la mak aku klo tiap2 kali basuh kereta camni ;p







10 comments:

Memory said...

hahah apa la ko ni..amik kesempatan plak...isk isk..tp nak wat camner..kena la tlg menolong kan..

lil^RED799 said...

hahah comelnye si adik nih.....

NoTy But Nice Zhoe said...

bagus bagus.. adik mithali hehe.. klu Zhoe nak suh adik kan.. diorg minta upah.. ish ish.. sabo je la.. hehe

Redbloodsnow said...

kahkahkah..arip sbnarnye nak main air arr.tuh yg die gagah jek nk nolong acu cuci kete tuh..hikhik

:P

:: p R i n c E s S _ N :: said...

aku rs lately ni byk n3 sal arip y b4 ni ko jrg xpose...huhu...

Aien cute said...

hehehe... ingatkan izza jer amik kesempatan ngupanya adik pun amik kesempatan ngak... sambil basuh kereta sambil siram kat badan. Mesti adik tu rasa penat dan panas gila... itu yang dia menyejukkan badan sekali tu!

wat masa nie alhamdulillah.. thanks ya amik berat kat kesihatan kita.

lily lotus said...

hehe..suka suki jer siram diri skali :D

farah aminuddin said...

haha.. comel la ur bro.. smpt main air tu =p

ezo said...

bestnye adik ko main air..
lagi tgh2 bulan puasa ni..
heaven..
:D

sweethOneY said...

memory
ala..adik badek biasala tolong menolong
hehe

lilred
time sedang baik2, memang la comel
:P

wynz
hihi
tp tu pon upah la tu
kte iron baju dia, bawak dia g param, hantar dia balik hostel..
tp sbbkan kte sian, janji ngan dia la kasik rm5 :P

along
hihi
tu la long
tp aku rs aku yg tlg dia cuci keta
sbb aku tukang jirus air jer
dia tukang berus ngan lap
hahaha

acu jadik mandur :P

ayein
hehe
b4 ni x de citer
bukan xnk expose (:

lynn
hihi
sama2 ambil kesempatan namanya :P

lynn mkn ubat yer..risau lak tgk n3 lynn asik saket..*hugs*

kak lily lotus
tu la
panas agaknya..haha..tp mmg panas pon :P

farah
hihi
mmg pon
tu blum adik tecik masuk campur lagi
kdg2 dengan shower gel dorang bawak kuar g mandi kat porch lg..
hadoi

ezo
tu la
aku rs dia kepanasan
klo boleh nak berendammm jerk :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...