Tuesday, September 16, 2008

lawak sadis pagi2

morning korang!
taw tak..
pagi ni on the way nak sampai opis
aku membebel2, menjerit sorang lam keta
taw tak pasal ape
pasal saket pewot
hahaha
geram tol aku!
apsal masa aku tgh drive,
ko nak saket ha pewot?
time aku dok enak2 kat umah td
ko tadek lak nak buat hal
ee..memang tak tenang langsung la drive td
sampai opis jer,
trus tuju toilet

haha
ish..tak snonoh la citer sal ni pagi2 ;p

notakaki: dah called poslaju
kena collect item sendiri ):







18 comments:

MiSZuE said...

wakakaka..aku dapat imagin muke ko cmner..mesti biru hahaha..

dush dush ko..busuk aaa...

atty's said...

peyut tak sporting ek.
amik award ye kt blog kty

Cek Yot said...

ko saket perot sebab ape? hehehehe...angkat bendera ehhh?
lallalalallalallalal

Memory said...

ahah apa la ko ni..sian perut ko..
owh kena selfcollect la..dah gi amik ke belom?

Dakjaat™ said...

muahahaha! tu ler .. jgn memarah lagi ... kan dah kena collect sendirik! ... hiks! ;p sabar la ek .. bulan puasa ni .. heheheh!

Eida said...

sakit perut time drive.. kalu kena lampu merah... weiii parah ni..

Zhoe Wynz said...

tup idung tup idung hahah.. mmg tak besh klu saket pwut while driving.. rasa nak keta tu leh terbang jer.. hehe

juelee said...

pnah ade gak pengalaman cenggini..
seksa wooo..rasa nak terbang je cepat sampai..hahhaa

nanonano said...

huh.
tu belum merase teh org kg agi,
cube minum..
tgk la cmne..
huhu

Chika Chika said...

pagi2 dah beraksi macam neh!
hahaha

she.nono said...

hahahaha..
dang ag prmote teh org kg..
mu minum teh 2 ker mekna??
huhuhuhu..
mkn mende mlm tdi neyh??
smpi nk terbe... sgt2 ni??
huhuhuhu
g amek lipbalm tuh pas2 g bkr pos pois tuh..gram ngat...

ezo said...

aiyak..
sempat x ko menuju toilet tu?
hehehe..

mesti muka kalut gile..
leh bayangkan aksi ko..
muahahahahaha

Redbloodsnow said...

kahkahkah..
dpt ku manginnn yanggg oiiii
sure lam kete tuh ko terkentut²..kahkahkah

farah aminuddin said...

plg xsuke kalau mende ni terjadi.. pucat muke =p
hahaa

:: p R i n c E s S _ N :: said...

bgs pe pg2 kasik buang...bdn sehat & kuat...

Mama_Nofal said...

agak2 bpeluh2 tak tahan nk tberak? hahahah...seb baik toilet tader org..klu idak..melompat2 la la dok tahan

sweethOneY said...

zue
weh..wangi okeppp
:P
bukan biru dah yang, aku rs dh nk ijo..wakakaka

kak ty
tu la kak
pepgi gtu wat hal.. :P
okep kak, thanx (:

cekyot
haha, aku saket nk memerut laaaaa :P *blushing*

memory
dah pewot aku nk saket, nk buat cane :P

dakjaat
hihi
tu la
igt puasa je ni :P
cewahhh

eida
hahaha
taw xpe laaaaaaaaa
mmg tak menahannn

wynz
mangi laaa
takyah tup2 idung..haha
tu la, klo bleh bg keta tu terbang..puiyoo :P

juelee
haha
yess..ade gak yg penah kena camni..
tension sangat kan

nano
err
confirm tak minum klo nk drive

chika
tu laaa
fenaattttttt i..haha
kwn kat opis dh tergelak2 smpi2 je tuju toilet :P

nono
cayam, ite takkan minum la teh OK tu..mekna je yg rajin memulas..hihi
tak sanggup ai~

ezo
hahahaha
sempat laaaa
kot tak kang, sape nk cuci opis tu?
hahahahahahaa

along
haha
tak okeyyy
tak kentot pon, kerana ku kesian pd diri sendiri..xmo bernapas lam kentot..haha

farah
tu la
pagi2 lg wat hal..haha

ayein
klo yg bagus tu xpela yang..ni jenis memerut ala2 berry tu..ahahaha

mamanofal
haha
taw xpe kak
klo toilet ade org..adeh, x dpt bayangkan ape jd :P

Suka Bebel said...

hak hak hak...dalam kete ko takde botol air kosong ke?ha ha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...