Friday, September 26, 2008

(:

eee..
boringnya wey kat opis ni
keja aku hari ni just key in database jer
sambil mengular pon leh buat.. ;p
semalam kan patutnya aku tdur umah sewa
sebab masa rabu aku balik umah tu
makcik tu tanya aku khamis tdur mana
aku cakapla tdur sini
sekali kan, hati aku merunta2 okeh nak balik umah gak semlm ;p
ngada-ngada jer kan
yer laa..aku makin lama makin rasa tak best la dok menyewa ni
aku pikirkan lompat2 sampai opis jer taw
jap g kalau berulang,
gugur rambut aku lak nanti
tak best
bosan
tak sukaaaa
aku paling benci la bila makan sorang2
kalau bulan puasa ni yerlah
biasanya sahur n berbuka dengan makcik tu
kalau hari2 lain
biasanya aku lebih suka buat hal aku sendiri
even bulan puasa ni sahur n berbuka bertemankan makcik
sahur n berbuka ngan family aku lagi besh ):
haha..habisla feeling emo2 hari ni
betullah, aku macam bosan gilew la dok sini
kawan dah la takde
harapkan bebudak opis la
yang contact masa opis hour jer kan
oh, cepatla habis praktikal ni weh
nak belah cecepat ;p

oh, entry ni bukan entry sedih
atau entry meminta simpati yer

simpan je simpati korang tu ;p
ini entry happy2 taw (:
tak sabar nak bercuti
tak sabar nak berayer
tak sabar nak jumpa kekasih hati ;p
tak sabar nak tengok baju raya
tak sabar nak pegi shopping raya
[oh, aku tak shopping raya lg rupanya?]

tapi..

rumah tak kemas lagi
bilik tak kemas lagi
kuih takde lagi

takpe2..
esok kan masih adee ;p

utk korang,
selamat hari raya (:
mintak maaf yer kalau ade ape2 yang aku buat
menyebabkan korang marah, kecik ati, sume2 la..


balik kampung elok2
jangan main mercun okeh ;p







12 comments:

Nem0 o0h Nem0 said...

selamat hr ry acu,
jmpa nti di hujung ry k..
muahhhxxx

MiSZuE said...

alahai yang hehe ..sedeh jek bunyi ..sayu aku dengar wakaka..xper pasni kan dah cuti dapat gak jumpe parents ko..hihi..

kasi la can makcik tu nk manje2 ngn ko kan..die kan syg ko hikhik..

btw..selamat hari raya maaf zahir batin ek yang..klu aku ade wat salah maafkan ek..rasenye xde ahaha.klu ade sorry ek jgn simpan:).pasni shopping sampai lebam tau..

miss u

:)

nanonano said...

xmen mercun pun??
bakar je ade lah.
lalalallalaa~

sepet a.k.a zack_u said...

selamat hari raye yang...
xpe2..
sok ade lagi...
luse de lagi...

da raye jgn lupe update..
hehehe!!

farah aminuddin said...

key in database?
mesti da terer da mende2 ni sume..
kite tgh wat asgnment psl database.. aduhh pyh siot.. nnt leh belajar ngan izza =p

NoTy But Nice Zhoe said...

Selamat hari raya ye Izza... ampun maaf dipinta dgn duit raya sekali nak minta hoho....

:: p R i n c E s S _ N :: said...

slamt ari ry...xpe2..nk cuti smggu da..kasik qada windu2 2...huhu..ry dtg uma aku x?

Mommy Lily said...

selamat hari raya

maaf zahir batin dari mommy lily, babah lily & lily :-)

sepanjang perkenalan kita mgkn ada salah dan silap jadi sudi2 kan la maafkan kita

Redbloodsnow said...

camat ari raye yang...cepat² ko mesti cium lutut along kedua² belah..tp pastuh jgn minta wet raye lak ea..hahahaha

0-0 ea pasni yang :)

Aien cute said...

Selamat hari raya.. kalau ada terkasar bahasa dan budi bicara ketika meninggalkan msg box kat dalam comment harap dimaafi.

Semoga happy2 selalu! take care ya.

Ceera said...

berbuka sorang2 buleh nangis weyyy

selamat hari raya, maaf zahir batin.. =P

faridmw said...

salam ziarah... selamat hari raya...senyum selalu dihari raya ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...