Monday, August 4, 2008

teka aku jmp sape???


pas g dusun,
aku kelam kabut mandi
siap2 nak balik umah lak
rushing gilos ok ):
tapi aku masih drive dgn tenang gtu =P
sbb ape aku rushing?
sbb petang tu jugak nak balik ipoh
biasanya aku balik pagi isnin kan
tp semalam special case
ade tetamu nak dtg..
sape yer??

tadaaaa..
kenal x?
ini la cik farra kte..
tu pon, aku lmbt amik dia
cian kena tgu aku lama kat stu ek
takpela, janji tak kena kidnap =P

cousin aku pon nak ikut aku balik ipoh gak..
so semlm, kitorang ber3 la..
tapi semlm aku penat yang amat
tak larat la nak huha2
minah ni beriyer ajak g pasar mlm
aku tak penah pegi pon pasar mlm kat stu
farra ckp,

"ade benda yang nak carik, tadep kat kl"

*lebih kurang la ek, bukan aku igt sgt =P*

now, aku dh taw la ape yg dia cari sebenarnya tu
mmg tadep kat KL pom
korang pusing la celah mna pom
takkan jmp munyer lah
kan babe kan? =P
layan pose kami kat pasar mlm..
hikhik..aku ngan cousin aku, ops..tunang org ni yer
peace (:








4 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

oo..jmpe nemo...aku tau kt ipoh de gerbang mlm..gtu r lbey kurang....

Tny said...

Amboih... sweet pink nya Izza : So sweet..

Jumpe Nemo???? Ehh Nemo.. tulah 1st time aku tengok ko senyum!!! :)

Benda pa yg dia cari?

Princess Redbloodsnow said...

PEACE gaks :P
yangggg..jadik ek fara tido ngan ko..menjeles ah aku...grrrr :P

eh..ko so sweet aaa pakai baju pink :)

roxy exchange said...

arghhh
jeles gak nihhh..

adoiyaii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...