Monday, August 4, 2008

nape balik grik?


hye korang~morning!
dah bekfes v7 ke lum ni?
aku lum lagi..lapa..sob3
sorry la semalam tak sempat nk update
ckp hari tu nak update semlm kan..hihi

hari sabtu hari tuh
dalam penin2 pale tu
gagah jugak aku nak balik ke grik
hikhik
sbbnya cu ade kat umah pah v7
bukan senang nak jmp
bile mak aku gtaw cu balik
ha..aku pon cepat aje nk balik kampung gak
aku balik berdua je ngan budak lya ni
kol 9 mlm baru sampai

actually wendu nak jmp budak tecik ni

CHAKKK!! v7

hye..nama saye mahadi v7

kak lya nye pon sibuk melayan adi gak
lya ni suke la dak2 tecik ni

cousin aku ade kat umah pah jugak hr tuh
dorang ni bela hamster
comey je tgknya
tp nak pegang, aku geli..
jalan kemain laju lagi ek hamster tu
tapi adi tak takot pon
rilek je dia..
tercabar kejap sebagai seorang kakak di situ v7
hahaha

tgk tuuuu..
rilek gile main..ahaha
adi ni kan dah 2 thn
tapi tecik cgt la bdnnya
ms tgh sibuk2 main ni
ibu dia panggil mkn
buat tak layan je
jap g b4 tdur,
aku g melantak laksa kat dapur *opss..wat tataw je la mkn tgh2 mlm ek v7
dia tgk aku mkn
baru la reti nak teringin
lapar la tuh..hihi
tp laksa tu kan pedas
so bagi dia mkn laksa letak kicap
ekekeke
janji namanya laksa
aku suap la dia mknv7
mula2 galak lagi main
lama2, lagi 2-3 suap nak habis
dah terlentok dia kat dapur..
hihi
lya lak masa ni awal2 lagi dah lena
klo x, ade la yang berebut ngan aku
nak suapkan adi mkn v7








5 comments:

nanonano said...

grik perak kan?
kat klantan pun ade grik kan??
g mane satu ni?
huhu

Princess Redbloodsnow said...

ooo..grik tuh kpg halaman ko ker..
eh aku konpius dh neh yang..
ape name penuh grik tuh ek
baru pestime aku bc name tmpt tuh taw

:P

Dakjaat™ said...

ooo ... tu adik beradik kandung izza ker? ..ehikhik! ;p

ramainyer.....

lily lotus said...

besarnya hamster tu! cute..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

ee...geli2 gn hamster...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...