Tuesday, August 12, 2008

membebel

hye..
slow plak update hari ni ek
hihi..
aku malas sket la nak update
bukan sebab ape..
sebab laptop + cable tertinggal kat umah
jadinya kalau dah takde gambar,
cam x best jer nak citer2
lagipun aku bz banget la hari ni
yerlah, selagi tak 14hb..selagi tu la bz
hmm..
yang laptop tu tah cane aku leh lupa
semalam la ni..aku masuk opis 9.30 :D
hihi
..TERlambat
sebab dah sampai kat karai *zarith taw la ni ;p*
baru aku terperasan, roadtax lagi 2 hari nk mampos
roadtax yang baru tertinggal kat umah
ha..ko jangan
skrg ni polis tgh rajin buat roadblock
tu yang aku gagahkan jugak patah balik
walaupun dah lambat
ayah aku dah bising dah
sebab dari minggu lepas lagi dia pesan amik roadtax tu
tapi anak dia ni kan..hihi
ske lengah2kan keja..
last2..tu la jadinya
tapi..
dalam pada dah patah balik tu
bleh plak laptop aku plak yang tertinggal kan
ha, yang ni aku langsung tak prasan pon
dah sampai opis baru sedar
hadoi..
suramnya malam2 aku tanpa laptop
sob..sob..sob
walaupun tadep broadband cam org tu,
tapi aku leh edit2 gambar
leh main game..
uwaaaaa
leh tak nak balik umah hari ni semata2 amik laptop? ;p
hahahahah
mau bising ayah aku kang
eh..bebel2 ni,
dah 5.30 upenya..
tata
titi
tutu

5 comments:

nanonano said...

ape kene mngene budak tecit ni ngn laptop???
tp budak ni lawa ar..
lawa dr akaknye agi..
pelik kan??
lalalallalaa~
:p

Known as IDZ said...

wah... sape ade broadband tuh :)

ZaritH said...

yerrr!! sayer tau karai tuh kat mane...ekekekeke~

kiter pun ade inform nama izza kat n3..kebetulan plak ek..

MiSZuE said...

comelnye adikk mu iza..comel bangat geram..

akk nye comel gaks haha:P

:: p R i n c E s S _ N :: said...

tol2...polis rajen roadblock skg...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...