Friday, August 1, 2008

ketaku meragam..sob3

*gambar tak seswai ngan post..
tp dulik ar..janji ade hiasan..haha*

pagi tadi keta aku meragam la korang
buat geram je aku pagi2
sme tak kena
haishhh

jalan sket mampos..
jalan depan sket lagi, mampos lagi
best part, dia g mampos ms aku tgh nk masuk simpang
masa aku pusing stereng tuh
dah heran..
awat stereng aku tibe2 berat neyh
rupanyaaaa enjin dah mampos..adeh~v7
klo la keta aku melintang kat tgh2 jalan td
haaa..ee..ngeri2..
nasib baik dh mampos pon,
still bergerak lagi
kire blum btol2 stop la
ngam2 smpi depan opis
yerlah, umah ngan opis kan dekat sgt
nasib baik kat bawah opis ni ade bengkel
trus masuk stu la
dia bukan xleh start
tapi start, lama sket dia mampos
saket ati okeh..
ke aku yang x jaga elok2?
yerlah, bukan pakai keta hari2
kdg2 aku lupa nk start panaskan enjin hari2..hehe
aku pon bile dah jd camni
ape lagi..
trus tepon ayahanda terchenta la
ngadu2..bla3..
ayah ckp..

"tukar la ape yg perlu dlu,
yang lain2 esok la.. *sbb esok mmg ayah nk
bawak keta aku g servis*.. nanti ayah
bagi dwet balik.. *hahaha..besh2*"

sempat lagi ayah nyakat aku..

"hishh...keta sendiri pun ayah
kena bayarkan jugak"

aku tersengih2 v7aje la..hahaha
tenkiu pader..ayah mmg hero..hiks

lepas ckp ngan ayah
ngadu kat comot lak
tp dia bz..
dia xmo dgr aku ngadu2..sob3v7
nasib baik pastu dia reti call aku balik
dia tny, "td tu nak ngadu ape ha gedik??"v7

citt..tiom cubit laju2 kang..v7

so, kesimpulannya
tadi tu btolkan timing, fuel filter dengan
ape benda tah lagi => RM47 jer

ha..jgn mandai2 nak suh beli keta baru lak
mak ayah bg keta pon dah syukur tawv7

notakaki : cuba kira brape kali aku tulis "mampos"?
hahahaa
v7








4 comments:

Princess Redbloodsnow said...

6 kali aaa ko tulis mampos..termasok ngan nota kaki ko tuh tuh kali pkataan mampos..kahkahkah

ade hadiah x neh..lalalala
naseb bek kete ko x meragam kat tmpt yg traffic eh.
klo x gerenti burn jek..hahaha

MisZuE said...

hish neh same cm kes member aku kete asik nk mampos jer,jln skit mampos,gerak skit depan mampos agi,sikit2 mampos,selekoh pon nk mampos,g mampos ar ko kete wakakaka..

eh cuber kire bpe kli aku sebut mampos..muahahaha

:: p R i n c E s S _ N :: said...

kasihan2....sabo jerr laa ehh...

muke mmg x de kne mngena gn n3 beb...putih da ko skg...ape rahsia yunk..?? ke light effects...cpt2...mau rahsia...

sweethOneY said...

light effect la yang..ahahaha..lum putih2 ag =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...