Monday, July 28, 2008

stay back


hye..
final entry for today
before aku siap2 nak balik umah ni
yer, hari ni i stay back kat office ok
keja melambak
nak balik dr td dah
tp cian kat bos aku
sbb dia tgh tlg aku siapkan keja tuh
kekdahnya bos dah baik ati nk tlg wat keja ko
patut ke ko menonong balik awal? v7
badan sgt letih
hari isnin mmg hari letih
yerlah, bangun awal pagi v7
tadepla awal sgt..
tapi nak banding hari2 lain
mmg awal la..
sbb isnin kan aku drive dari umah
okla..
sambung esok ek..
saje je aku bagi korang bahan nak
bace mlm ni..hiks

tata all v7

notakaki: saje aku nak saji mater korang
dengan gambar lama tuh..
time tu kurus sket..bile ai nak
kurus camtu balik ha???
v7







9 comments:

eYaNacOMeY said...

hehe..maintain jerrr..tang mane yg gemok tuh??huhuhu

:: p R i n c E s S _ N :: said...

mane ko tau time tu ko kurus skg da gomok..?? soklan ape aku tnye neyh...

shafa said...

Kena belanja bos nie izza...kesian dekat bos. besok harap2 dia tolong lagi...hehheee tue namanya rezekikan...mungkin performance staf dia bagus sebab tue dia tolong kan...

sweethOneY said...

sbb time tu jeans tu longgar, now ketat ):

nanonano said...

bes kan tgk gmbar zaman mude mudi dlu,
uhukkk..
kedink je..
huhu :p

MisZuE said...

eh ko dh gemuk ke izza..xnmpk pon mane mane hehe..

jom g gym mau?

EliyaShaka said...

baru jer nak kata..izzaa hg dah kuruih!sekali tu pic lamaa daaa...tkpa bleh motivasikan diri ngan pic tu...cayoh2

Princess Redbloodsnow said...

eh...a'ah lerrr...
sweet jek ko kurus ginie yek
tp aku lg suke bdn ko sekarang..keskeskes

noracelin said...

kurus ke gemuk ke yang penting kan sihat...kurus sangatpun nanti susah yang penting maintain berat yang ideal kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...