Monday, July 14, 2008

my first RM50


*click to enlarge..cape2 yg tak npk lg tu,sile pakai spek mater..hiks*

akhirnyaaaaaaaaa...
nuffnang aku berjaya menjejakkan kaki kat tahap rm50
hahahaa..
berjanggut okeh aku menunggunya..
idakla aku nak cash out kan secoit rm50 tu..
over jer sbb dah berjaya capai minimum earnings tu..hehe

puh3..
gerakla cepat sket nuffnang oi..
=P

oh..di kesempatan ini saya ingin mengucapkan trime kacey la yer pada yang sudi menyinggah kat blog sayep ini..visitors saye tidakla ramai..tapi ado la jugak dari takdo..hehehe =P

meh nk kiss korang laju2..
muaahhhhhhh~~

=P










7 comments:

pwincess AJA said...

waaah.congras k.izza!;))

nt aja dtg jengah selalu bia be+-+ eak.;D

Ceera said...

tahniah dak kecik..

meh aku kiss laju2 meh...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

waaa...da dpt 50 da...akunyerr br 10hengget jerkk..cian aku...

nanonano said...

na baru 20lebey,
tp lepas dah 2set mekdi tu,
kikiki :p

lily lotus said...

fuh fuhh!! tiup lagi bg up lagi..hehehee..takpe sket2 lelama jd bukit!

*_*

nuRsixteen said...

lps ni jgn lupa send komen qt kita plak ek... nti point kita plak yg naik :D dh la privatekan sure sikit bangat laaa...:( uhuuuuhuu

Dakjaat said...

heypp! kena belanje dakjaat ni .. kite yang selalu tekan2 iklan dia. . ekekkeke! :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...