Wednesday, July 9, 2008

kuantan..here i come =P


wahhh..mcm terlebey awal sude n3 ni..
padahal nak peginya mgu depan..
18-20 july nanti..

sangat excited okey!
saya terujaaaa!!!!

tujuan utamanya g kuantan nak bercuti ngan my girls
yerlah..sejak zatil balik, tak sempat2 nak jmp lagi..
so, 3 of us akan pegi bercuti..
b4 zatil fly balik and tawon depan la plak jwbnya baru jmp..

ehem2 yang..
i dh tak sabar nk pakai itu locket okey =P

ok2..the story is even tujuan asalnya lain
tp rasanya dah alang2 g kuantan tu
ade la nak jmp beberapa org (:

ade sorang ni..
helps me a LOT!!!
dari nak fetch kat airport smpi la hal nak sewa2 keta ni
tanak bgtaw lagi sapekah yg dimaksudkan itu..
tgu smpi jmp nnt (:

ahhh..really cant wait la!!!

weols akan stay kat balok beach
tgk aktiviti yang bleh wat kat stu cam ok gak la..
ade jet ski..vroom2!!

hikhik..

aku ni sejak dr lagi tringin weh nk nek jet ski ni
tapi tak penah naik..
so harap2 kali ni dpt la lepaskan kejakunan aku ni =P

one more thing..
ade beach bar okeh!

nak kena g beli capri pants ni..
haha

ops..terover lak =P

p/s wehh..kot2 tetibe cuti aku tak diluluskan cane?
no..no..tidak mungkin!
aku tetap akan coti jugakkkkkk =P

dulik!









6 comments:

nanonano said...

capri pants???
ape brg beb..
bikini loorrrrr..


weeeeeeee...
ehh lupe.

1st !!
:D

Dakjaat said...

psstttt! tuan/puan boss Izza! Sila ambil perhatian, sila reject permohonan cuti bersalin/suka-suka/sesaje/ikut suke si izza... sekian terima kasih..

mwahahhaha~ dengki .. hikhik! dah bertahun dah kerja, tak pernah nak amik cuti pown .. ;p

Dakjaat said...

eh?! eh?! silap mate memandang ke hape nie?

lihat sahaje sidebar disebelah kiri, tesergam indahnya nama dakjaat tetapi di akhirnya dengan 'bucuk'? what the frog?...

ngeh~ ngeh~ ngeh~ ;p saman izza kang! hehehe! guwau2 jerk ...

MiSsZuE said...

t amik picture manyak2 tau..jgn lupe wat snorkling sekalik tau...

aku cabar neh..
rase tercabar x..hahaha..

Princess Redbloodsnow said...

wah wah wahhh
nak g bercuti kat kauntan lah
kat e2 lah..kat cni lah
tp kat tucin bile lg weh uols nk pergi
neh nak kene tenjang rusuk sorg² neh

waaachhhaaaa!!!!! **izza yg dulu kene tajang..haha haha. pdn muke!!!**

lalalalala...yang, nk ole² dr kuantan..kahkahkah :D

:: p R i n c E s S _ N :: said...

slumberland mu cuti....LI pon ley ke mntk coti ske2...report canerr beb?? senior aku gtau bese klo mntk cuti kte kne ganti plaks...

slamat bcoti..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...