Thursday, July 17, 2008

hari kelam kabut

morning sme
hari ni sampai ofis 9.20
lambatnya lahai..
kelam kabut lak aku hari ni
aku dari umah hari ni..kena la mangun awal..
aku tadi rasa dah cukup lambat dah
aku pakai lens aje, pastu sarung tudung.. *opkos la baju suar aku dah pakai hokey~
bedak,lip balm sme tapayah..
smpi ofis aku t aku belek2v7 la muke..hiks

lambat bukan sbb pe..
aku dok menggodek2 cake kat lam fridge
semalam buat cheesecake..v7
janji ngan dak2 ofis nak wat utk dorang hari tu..

ish..aku boringla entry tadep gambar ni
korang tak boring ke?
eh..eh!! korang xleh ckp boring k..v7
aku sorang je leh ckp...hehe

pc aku ni tadep software pc suite lah..
t esok2 aku install la..
senang sket aku cocok cable t..

dah2..
sambung keja
keja aku manyak ag ni..
esok dah nak cuti..lalalalalaa v7









4 comments:

MiSsZuE said...

sok g bercoti erk..jgn lupe snorkling tau.pssst...snorkling kt tepi pantai jer tauw..hehehe

nanonano said...

mane?? mane ?? mane???
mane gmbarrrrr???
pentipukkkk...
xcaye xcaye xcaye..
kene buktikan gak..
buat skali lg..
buat mlm ni,
pg sok bwk mai sni..
lalalallalaa~

Princess Redbloodsnow said...

sok ko cuti eh za...
camat bcuti taw...
mmg kelam kabut giler ler ko neh
turun pergi td pagi ek

aku lak turun keje ngan jiwa muram suram
pastuh spai opis tros melalak puas²

hemprrhhhh...mmg upside down dh life aku skrg za :(

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

so cuti, bestnyer idup. akak suka kalu cuti-cuti ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...