Friday, June 6, 2008

kantoi =P


td aku dh siap buat keja
aku nak tnjk kat en zul aku nye extended trial balance
sekali bleh x aku terlupa yg aku tgh ym ngan z syg aku ni..
waah..ape lg,kantoi di stu =P

"ni ape ym2 ni" *sambil gelak2 la..klo siyes kang,aku nangis lak..hahaha

nasib baik dia x sound aku
kak win ckp kdg2 dia sound jugak

hiks

yg penting pasni keja aku kena siap cepat
klo x kang,ade plak jd kes ngungkit..

ok,back to works!
pasni kena wat tax comp..

penat :(














9 comments:

viruspadu said...

alamak... terkantoi sudah, (sambil tutup mulut)

takpelah, janji kerja siap ngan success gitu kan :p

MiSsZuE said...

tu ler ko x reti cover line..pasneh harus pandai cover lain cm aku kehkeh

Princess Redbloodsnow said...

hahahaha..aku ingatkan ape lah ko ttba jek logg out
rupernyer tekantoi
lenkali ati² ek bebeh

Ziana said...

janji keje siap xpe
:)

kan kan
:)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

kt ofis aku x de lak ym...aku nk dLoad tp tkt gaks...hahahaha.....

♥Zack ~ 'A♥ said...

oppssss... bos ko ternampak la pulak.. takpe2 pasni wat2 tak ym... walauupunn... :D

Lily.Lulu. said...

haa . kantoi sudah
:P

Tny said...

Haa.. kan dh kantoi :p

tiffany said...

ooops alamak... terkantoi sudah....

hehehe.... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...