Thursday, June 5, 2008

handmade card

Hye korang!!

Kali ni aku nak share ngan korang card yang aku buat utk lya
Dia paksa rela aku suh buat jugak kad ni =P
Mak aku belikan lya majalah “asuh” setiap bulan
Korang taw x majalah tu? Ala..majalah kanak2 tu..ala2 islamik sket
Dalam tu ade satu section utk sape yg nak anta kad..
So beriyer la lya suh aku buatkan kad utk dia


Tp kad aku buat simple je..

Plus aku pun bukan reti sgt wat handmade card ni
Kena berguru dengan yang pakar..hehe



So,this is the result..

=P








2 comments:

Tny said...

Kataja simple.. tp sweet tu.. sangat kretip ok.. ngn lekuk2 kt bucu tu.. I like =)

Princess Redbloodsnow said...

lawa lah ko watkan yang
aku klu aku rajin² jek nk watkan handmade card neh

hehe..

ko watkan utk aku satu yang
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...