Tuesday, May 6, 2008

hari ni hari purple

xm AIS tadi ok la@sengihnampakgigi
tips mmg kuar sume..
seb bek la tak SMS PALSU lagi!
klo tak, nangis aku kat dalam dewan tu jugak!!! @nangih

tadi pegi xm aku bawak hs
sbb lepas xm, ade nak g sumwhere..

hik3

suh abg pengawas tu simpankan
bleh x mula2 aku terletak hs aku kat meja lect
pttnya letak kat meja pengawas
abg tu tibe2 dtg kat aku, "awk..hs awk td awk letak mna? sbb sy x npk pon.."

wuaa
cuak sudah aku!! @doa

aku ckp kat dia "eh..jgnla cani.."

cuak laa..tak ke sia2 je klo hs aku ilang
abg tu pon pegila check lagi sekali kat meja depan tu
pastu abg tu senyum2 je kat aku..
dia dtg balik kat aku "awk ni..nape letak kat meja lect..nasib baik x hilang taw..xpe, sy dh simpankn kat meja pengawas..nnt jgn lupa amik ye.."

hihi..
lega gile ati..

@penat

tadi kan..br je setengah jam dalam xm
sorang dak laki ni dia dh kuar..
yelah..rules kan pas 30 min br leh tinggalkan dewan

aku 100% confirm dia x leh jwb.. @jelir

hehe..

jaat ekk ckp camtu??

btol ar..aku br jwb soalan 1(c)
ape kess dia dh kuar?
sume ade 4 soalan..

pastu aku tgk lect aku tgk kertas jawapan dia
geleng2 je..

hik3..

tah2 dia x jwb ekk??

hahaha..weeey!!
bleh kan kat dalam xm hall td still nk bergossip gak dlm ati..
@guling@guling

dah2..
nak g prepare utk paper AA sok lak

che mek ayein, goodluck!!
@adil

p/s minggu xm adalah mgu berbaju kurung..hehe
mgu xm ni la baju2 kurung aku merasa nak tgk donia luarr
wakakaka

;P

6 comments:

Known as IDZ said...

gud luck 4 AA!

pu3nemo said...

purle lagi cantik dr putih tu,ko pakai la plak kaler pink..sure lagi comellll....=p


gud luck babe!!

eYaNacOMeY said...

tomey awk berbaju kurung PurPLe..hik..hik..(*_^)

p/s: gud Luck utk exam AA.. cayok!!

viruspadu said...

all da best ye

baca buku sungguh2 tau

akak dulu paling suka kuar awal masa xm. ewah.... saje saiko member2 hahahahaha

:: pRincEss_N :: said...

weyh....smpat ag bgedik2 mcm2 pesen tuh...waduh2!!!!

tiffany said...

kire lebih berkat la kan pakai baju kurung.. hehe... sweet la yang u pakai baju kaler purple ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...