Wednesday, May 28, 2008

bLack out!!!


haish
aku geram la ngan TNB ni
2,3 mgu ni slalu sgt kawasan umah aku ni blackout@konslet

haishhh
marahnya aku
tgh sedap2 online
tibe2 terpadam sume
dahla aku sorang2 je yg tak tdur lg kann @sial

nasib baik la kejap je blackoutnya
dalam 5-10 minit je
kejap ke tu ekk?? @senam







6 comments:

Moonlite said...

weittt... tersama la plak kan.. tp umah aku blackout dr kul 8++ sblm isya' gitu smpai kul 1 pg lebih2... bapak lama ok... tp baru sekali jela kan... tu pon sbb pokok tumbang..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh...uma ko pon blackout...smlm kak ej uma dok blackout jerk..TNB sengal...hohohoho

~ gyena~ said...

skrg ni musim TNB sengal kot izza, kat umah gyena pun lately ni dok blackout jugak...

~ gyena~ said...

naper tak dpt nk chat ngan iza dah, chatbox kt tpi tue dah tak nampak, gyena dah invite msk blog gyena tau, gyena buat private

sweethOneY said...

gyena
gyenaa...awat x npk lak cbox iza tu? org tgk ok je...mbe ms tu server cbox tu yg weng kot..

btw,gyena invite katner?
xde pon dlm emel..

ni emel nk invite taw yang

sweetzaza@gmail.com

tq ;)

Known as IDZ said...

huhuhu... sian, mesti ko takot kan.... cuba ko bayangkan ade 2 bende belakang ko, betol2 blkg ko.... hehehhehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...