Sunday, May 11, 2008

5 first things..

yaanggg..
sorry lambat jwb tag ko ni..

hikhik

5 first things in my life

1st time bawak keta auto
erm..1st time aku bawak keta auto..comot yang ajar..ms tu baru je masuk ukm..aku ni mmg x reti bawak keta auto,keta kat umah tu manual..bile ckp kat comot,brani je comot tu suh aku bawak keta dia time tu..hehe..pdhal x penah bawak auto..thanx yang,sbb awk,kte reti bawak auto taw skrg..time tu comot bawak accord kan comot? siap de amik gmbr lg..comot nk snap pict aku..tp siap pesan jgn pandang..haha..risau la tu @jelir skrg dh leh drive smbil posing2 lg..hiks @sederhana aku dok carik2 gmbr tu dlm laptop ni,xde lah pulak..mbe dh ilang time aku format dlu..muka mmg takot gile.. @gigil

1st time naik flight
1st time nek flight ms g kuching, join rakan muda pny program..
menjakun ar time ni, 1st time naik kan..hikhik..gegar2 plane tu langgar awan..takot pon ade..time dia nak mula naik n turun tu,jantung aku duk dak duk dak je..hihihi

1st hadiah comot bagi
1st adiah yang comot bg kat aku..rantai..loket love cenget..hihi..ayein,ko igt lg x rantai tu? @sederhana

1st time jatuh motor
masa f5,aku g skolah nek motor.. ex5..2nd day bawak motor g skolah,leh lak aku jatuh kan..jatuh bukit lak tu..then masuk longkang..motor tu lah,aku plak terduduk tepi longkang..nasib kakiku tak patah..kesnya aku letak fail dlm raga, pastu fail tu sekat handle..time aku nak pusing handle x boleh..trus terlanggar pagar tepi bukit tu,jatuh bukit, dekat longkang..pergh..saket wey..sekelip mata je rs..malu pon malu..still lam kwsn skolah agi tu..dh la aku br je masuk skolah tu,trus glemer..kui3 @jelir

1st time kena jmp cikgu disiplin
masa kat skolah dlu..1st time jmp cikgu disiplin ms f2..sbb ala2 kena bg keterangan la..hik3..saksi la ni kunun2nya..sbb aku nyer deskmate..paah nama dia..gg n zatil igt lg x kes ni? hahaha..dia ade la cam kureng ajar sket ngan cikgu..so aku kena la gtaw ape yg terjadi..ececee..hahaha
poyo je bile pk balik..tp ms tu lutut aku menggigil kooo ms jwb soalan2 cikgu tu @jelir


haaaa
setel dah tag ini @sederhana

3 comments:

:: pRincEss_N :: said...

aku igt sal rntai tuh...blariks ko dtg bilek aku time tuh...wallawehhh....awat x tnjuk rantai tu beb....

Ceera said...

erk, bawak keta auto pun kena ajar ka???

sweethOneY said...

ayein
hehe..kenangan tu rantai tu =P

ceera
aku mmg x reti bawak auto la dlu =P mula2 time bawak dlu asik tekan brek mengejut je..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...