Saturday, April 26, 2008

xm mandarin

hye korang
xm mandarin td susot la wey
susah tol aku nk tangkap dia ckp ape

utk yg nak taw camne xm ni..
ade 3 bahagian
bahagian A, dia ckp vokal,konsonan n nada pastu kte tulis
bahagian B, dia ckp perkataan, then tulis dalam bentuk hanzi *tulisan cina lah ni :D
n bahagian C, haaa...ni part paling susah ok..
dia bace petikan..kte sedaya upaya amik isi penting..n then jawab soalan..

ohhh..
bg yang kata senang kan
siler maklum dulu yer ini xm mandarin ;P

oh..senang jugak ek?
tataw la..tp bg aku susot la jugak ;P

tapi kannnn
yang aku mengang kan
pengawas xm tu suka suki dia jer kata masa menjawab 30 minit sajork
padahal dah trang tang2 tulis 45 minit taw!!!
1st dia bg arahan suh anta, org buat bodow je
yer lah..tgh kusyuk menulis..
kan td masa dia bace petikan tu sumer, just amik isi2 penting je
ni nak susun balik sumer..
pastu sekali lg dia bg arahan suh antar
mengang je
ade sorang akak pengawas tu ckp kat dia 45 minit
pastu leh lak dia ckp ala xpe..habis awal!!!

oit2..
suka suki ko je
kitorang ckp x mo dgr kan
mementang lecturer td sorang pon xde :(
sob3..
aku main mantai je tulis td yang mana last2 tu..
hmmmm

xpelah..

yang penting
dah habis kan..
ade lg 4 papers to go

aiyakk

eh,btw aku tgh tgu sumone ni
nk kuar..lalalalaa
;P

3 comments:

:: pRincEss_N :: said...

ngok ngek nyerr pngawas....tp aku suke time org wat bodo 2...x de sape lyn die ckp..hahahaha~....tp kira ok la kot...de kuiz2 gn lakonan bagai sumer tu...ley cover kot....uit...ngedate ye......

tiffany said...

takpe yang, just pray and hope for the best.... hehe... nak g dating ke nie yang???

Known as IDZ said...

biase la exam... then, wat betul2 4 upcoming paper! huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...