Thursday, April 10, 2008

tak boleh MMS :(


aku taktaw kenapa
lepas aku tukar batt phone aku ni
trus aku takleh send mms ngan received mms

tasoka!! tasoka!!!

@tensyen@tensyen

aku dah try request for the settings
tp still sama gak
geramnya!!
aku lak tak sempat nak ke kedai nk tny

geram taw!!

susah nk mms gmbr kat yayang aku tu
kang dia lupa muka aku cane?? *leh pki ke alasan ni? ahaha

@jelir

6 comments:

pu3nemo said...

nape lak x lh yek?pelik aku..sungguh pelik la..

sweethOneY said...

fara~nemo
entahlaaa..
pas tukar batt hr tu lah
mengang giler aku!!

:(

tiffany said...

baik punye alasan u tu.... hehe... g ar kdai hp yang, soh die tgk2 sikit...

pRincEss_N said...

der kne mngena ke batry gn mms?? ish ko neyh...mcm2 prob la plaks hp tu...tuka len lg...huhuhuh~

sweethOneY said...

ida
tu la yang..
mmg nk kena g kedai t..geram btl!

ayein
tataw ar ade kaitan ke x..
tp yg pasti pas aku anta batt aku g repair kat kilang dia n aku beli batt local je sumbat sementara tgu batt aku tu ok, trus xleh!

tu la aku ckp kat nuar nk tukar hs baru..

ahaha

Princess Redbloodsnow said...

ekekekekee...
padan muke ko
aku rs hp ko mogok aa tuh kot

sbb ko dok asyik mms jek
hahahah..hahaha

pssttt...voley aaa ko nk gune
takut si nuar lupe muke ko mcm mn
ekekekeke..aku nk gune alasan ko yg tuh gak ah ngan si....hehe...biarlah rahsia


lalalalala

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...