Thursday, April 10, 2008

PURSE aku!!!

korang...
uwaaaaaaaaaaaaaaaa!!

@nangih@nangih@nangih

still menggigil rasanya tangan aku masa taip n3 ni..

tadi tgh duduk2 borak ngan zatil..
tibe2 aku tergerak ati nk amik resit dalam purse aku
aku pon bukak la laci *tpt biasa aku simpan purse

TAKDE!!!

mencanak la aku mencarik satu bilik
punggah sana,punggah sni
jenuh aku dok ingat2 pas makan nacik goreng thai kat bawah ni
mana aku letak purse aku..

aku terpk, mbe aku tertinggal lam keta kot..
aku msg wan, ajak dia teman aku g car park..
kot2 la aku tertinggal lam keta kan
x brani aku nk g sorang2..

lama aku tgu wan ni
xde plak dia msg2 aku
aku suh dia bile dh smpi car park msg aku
pasai aku takot klo aku tgu sorang2 kat stu..

tibe2 aku dgr sore org kat tepi bilik aku..

aha!

means ade org tak tdur lg yg dok berbual2 lagi kat luar ni..
aku pon beranikan diri pegi car park SORANG2!!
mmg ade org lain gak kat stu..
budak2 berlatih silat baru habis..
mula aku nk tgu wan jugak br g kat keta..
aku ni penakot

pastu aku x sabar
sbb ms tu dak2 silat tu pon ade kat area car park tu kan
aku berlari cepat2 g kat keta
tgk2 kat tepi pintu tu ade PURSE aku!!!!!

nak nangis je rasaaaaaa!!!!

@nangih

nasib baik jumpaa..alhamdulillahhh @doa

korang jgnlah careless mcm aku ni taw..
nasib baikla aku sedar purse aku xde b4 org lain sedar!!
klo tak..
aduh..xnk aku bayangkan la..

aku x penah kena situasi mcm ni @sedih

7 comments:

Chika Chika said...

oh. bahya neh.

btw, kedai azizah tu kitorang panggil PELAMIN since 1st year. klu kata azizah, confirm tak da bdk studio ni yg tahu. ahahahaha.

MiSsZuE said...

izza bdk kecik hehe...erm mcmner leh jadi lagu tue ..hang neh cuai sgt lah yang...ko neh kene berhati2 lain kali tau ..jgn mengelamun hehe..so bersyukurlah x hilang..klu hilng ssh ..nk ganti ic dah mahai skunk..duit byk x..hehe...:D

~ gyena~ said...

thanks got u found your purse. baca cite u ingat u kena snatch atau apa. gyena penah alami perasaan itu. memang mengerikan...next time kena lebih berhati-hati lagi.. :D

Dayu said...

lucky u!! seb baik ada dlm kete tu..

tapi kita ni kan mmg suka cuai mcm tu kan..akan dijadikan teldam kisah kamu ini

Aien cute said...

erm... memang sedey kalau purse hilang. Time tu dok pk, kalau ada orang lain jumpa kembalikan lah.. kalau nk amik duit, amik lah janji ko pulangkan segala macam kad yang ada kat dalam tu. Betui tak?

Ahaks~ pasni kena lebih berhati2 ok, benda penting dah macam nyawa.

pu3nemo said...

sure ni tgh rindu kt org,tu yg cm mamai jek..ahakkkk

Princess Redbloodsnow said...

ekekekeke
nasib baik ko sedar dulu sebelum aku yang sedar
klo aku yg sedar dulu ...mmg rindu serindu rindunyerrrrrr
ko nk nengok+pegang+bukak+rase purse LV kot tuh lagik..


sbb kannnnnnn
aku cilok letak tros dlm hbeg aku
pastuh aku wat derkkkk jek...lalalalala

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...