Tuesday, April 15, 2008

nape niiii???

korang..
tsk..tsk..tsk
nk ngadu ni..@senyumkenyit

tgklah kat aku nyer nuffnang ads tu
nape ade notes tulis camni

"error matching blog to blogger n3. if u are the owner of this blog,pls check that ur blog address is entered correctly"

aku dah godek2 kat nuffnang tu
btol je aku nye url..
tak reti ar nk buat cane dah ni..

huhuh

tibe2 aje kuar notes gtu
tp aku ade mention prob ni kat nuffnang nyer team
tataw la nk wat cane
dorang x respon ag

sape2 taw tlg ar gtaw aku cane ekkk

@sederhana@sederhana

4 comments:

Princess Redbloodsnow said...

tuhhh..dah ok dh pown aku nengok ko nyer nuffnang tuh


hehe....tadi agaknyer
nuffnang x maw kasi ko join kot

wakakakaak :P

sweethOneY said...

mana ok lg yang? huhuhuh

mmg x kuar kat blog aku, tp bile aku preview dr page element dia appear :(

pu3nemo said...

ko ne tgk kt url ko r,ko tkr blk ker,aku pun ne gak cmtu tp skg da ok da...

she.nono said...

cm ner erk???
hehehehhe...
owg pon tatau...
x derk lor account nuffnang ni..
nk jgak2....ley pat wet kn yang???????

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...