Friday, April 4, 2008

izam oo izammm..

aku ade sorang kwn..
nama dia izam..
utk lebih tepat lg izzam..
yer..lebih kurang nama aku, just tambah 'm' jer..
kenal time kat matriks dlu..
so kitorang mmg dok dekat2 klo time xm..
dalam kelas ekonomi pagi2 tu pon, aku dok dengan dia.. :)

manyak kenangan manis la time kat matriks dlu ngan dia..

:)

actually rasa nak buat n3 pasal dia ni sbb br je received call frm him..
klo nuar taw, matikla mamat ni kena sumpah seranah..
nuar dari time aku kat matriks lg dah berbulu ngan dia ni..

kui3

yer lah..
mana taknya..
izam ni bleh la dikatakan pemenat peminat aku..
yer..ai tak tipu la..ini bukan prasan pny lor

dia penah bagi bunga ros 12 kuntum kat aku ms kat matriks dlu *aku tak igt bape kuntum,dia yg ckp td @jelir
dia penah belikan kfc satu bucket besar untuk aku..suh aku makan ngan dak2 wing aku
dia penah bg aku coklat kisses satu kotak
dia penah bg aku tedy bear *yg aku dah lupa kat mana tah aku letak skrg.. @sengihnampakgigi

walaupun mungkin ape yang dia buat utk aku dlu takla seberapa sgt
tp it's so sweet @senyum

back to the old days..
seronok @senyum


dia ni dah ada gf..
tapi asal call aku jer, asik tny nape aku tak trime dia dlu
heloo izam..dah bape tahun kan ni..aiyaaa
aku tak kisah..aku rapat ngan dia..until now

tapi menyirap jugak darah aku ni bile dia slalu bandingkan diri dia ngan nuar..
klo nak ckp nuar lg baik xpe..
tp dia nk ckp dia lagi baik..

aiyo abg..

penat la ai nk layan u camni..
tadi dia bg points2 lagi kenapa aku ptt pilih dia dr nuar..
adoi..aku gelak2 je..tp dlm hati.."shilaker nyer mamatt..ahaha"

soklan paling tak tahan..

"kalau sy pinang awk skrg ni, awk trime x?"

@guling@guling

helo bang..u pandai yer buat klakar tgh2 mlm ni..
very the sweet talker la ini izam..

ahaks

lantak ko la izam..
janji ko jgn kutuk2 ai pny chenta ati sudahla yer..

esok2 aku xmo kwn ko kang br taw! *ugut neyh

last td..sempat jugak dia ckp..

"sy syg awk sgt2..dulu,kini dan selamanya.."

@guling@guling

act..aku pon sayang dia jugak :) as a fren lah :) he's a good fren of mine..

bang...krem pewot aku wey!!!

@jelir

p/s dia je yg bersy-awk ngan aku ek..
aku ckp aku-ko saje..xde maknanya nk sy-awk..

3 comments:

Princess Redbloodsnow said...

ekekeke..patut pown nuar berbulu sgt ngan die
klu aku pown....mmg berbulu giler aku klu aku jd bf ko

muahahahahaha


tuh ker pasal kan za
klu die ckap nuar bek xpe ler jugak kan
neh ckap die lg bek..hampeh kapunden jek

hahaha

eliyashaka said...

hiks!!
cintan cintunn erkk..so sweettt la ur story ni..

so bf iza skrg c nuar la erks?

pRincEss_N said...

errr...izam....hurmmm....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...