Tuesday, April 15, 2008

hari ni balik ukm
mlsnya nak balik @waswas
bus kol 11.30 pagi

dalam bus nk tdur ngan enak pon xleh
makcik kat belakang seat aku berborak bukan main kuat lagik!
@cakap

dalam 3 lebih sampai la kat pudu
bapak lembap bas ni,ciput ba oink oink lagi cepat kot @jelir *tipu!*

dh smpi pudu
aku ngan adik aku ade agenda lain

hihi

kitorang nak g pusing2 mid valley
tujuan utama act nk g maxis centre,kan psl mms aku tu kan
tp dah pusing2 carik kasut n baju td,
trus lupa tujuan asal!!

ahahahaa

punya susah aku nk decide nk beli sandal ape td
yerlah, bajet terhad tp berkenan smpi 3..
cane tu??

ahahaa..

bile la aku nk kayer balik ni @jelir
ikutkan napsu setan, rs nk amik at least dua
tp pk jugak, nnt aku jugak yg makan pasir kang..

hehee

so,tahan napsu..
amik satu je @senyum
adik aku pon amik sama pattern ngan aku
just color je lain..


kasut 1st yang berkenan

kasut 2nd..

kasut 3rd..

finally aku pilih yang ini @sederhana
adik aku amik color kunin
act ade kaler merah, tataw nape td aku cam x terpk nk grab
dlm train br terpk..ahaha
mbe dah penat sgt kot @jelir


psst..kaki aku mmg jenis panjang yer
jgnlah terkejut lak tgk sandal aku panjang je npk :P
dgn xmalunya aku pon tayang kat sni kan..

hiks

dulik ar!

:P

5 comments:

she.nono said...

emoh2....
dan2 jerk alek twos sopim..huhu...
owg pon ske sandal ni...
vinci erk yang? ;p

sweethOneY said...

hihi
nose la yang
kan beser design dorang lebih2 kurang aje

brand aje tukaq ;p

eliyashaka said...

za...belikan aku kasut 1st tuuuuuuuu......hahaha!

:: pRincEss_N :: said...

ni ag 1 hantu soping cm sis ej....

aku takot gilerr gn antu y cmni...uhuk!!!!

Princess Redbloodsnow said...

alaaa...awat ko x amik yg kaler merah tuh weh
lawa aa..aku cuker nah ngan tasut pointed2 neh taw


lalalla

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...