Sunday, March 23, 2008

lots of work :(

hellew~
baru jer sampai ukm dalam kol 9 tadi..
naik bus dr kuala kangsar kol 11 pg
sampai dalam 2 lebih, turun kat restoran jejantas
cik abg datang jemput, mcm biasa lah kan..hehe

terus gerak pegi PAS *plaza alam sentral*
nk g tukar batt hs ngok ngek aku ni..
wpon jauh, ku pegi jugak..
selagi nuar x bawak aku,selagi tu aku bising..hahaha
yerlah..kan ade warranty lagi uols..
nak beli batt baru tny hr tu dia ckp rm100++
baik aku g tukar ajer..
tp kena tinggal pulak batt tu kat kedai tu tadik
mula2 aku mls nk beli batt baru buat spare kejap sementara batt tu anta g kilang balik kan..
aku bukan kisah sgt pon xde hs *aku tipu :P
tp nuar kisah..hiks
so dia belikan batt baru utk hs aku, yg biasa nyer..bukan ori nyer pon
rm20 ajer..jadik la kan,bukan nk pakai lama..
hehe

pastu g jalan2 kat putrajaya..
dalam kol 6 lebih pegi metropoint kajang
jmp adik aku jap, g pas barang kat dia
dia ni asal aku balik umah, ade je la barang nk dikirimnya..hehe
biasa la klo balik umah bawak beg satu, tp balik kl balik bawak 2 beg..
itu perkara biasa ok :P
td aku ngangkut barang dah mcm ape jer..
nasib baik la bf jemput wey..
klo x,x koser aku nak naik train..hehe

pastu had our dinner kat old town..
borak2, pumpang2 jap ngan dia kat stu..
dia pon anta la aku balik..
dalam pada dating tu,
aku pon tataw la tah bape kali mak dia call.. *dia anak lelaki tunggal k, sila maklum :P
semenjak2 anak bujang dia tu x dok sekalik dah..
asal weekend jer nk berebut ngan aku taw..
isk3
apekan daya..
aku beralah je la :P

ape2 pon, thanx so much darling!
:)
lebiu :)

aku nak kena pulun buat assignment ni :(
daa..

2 comments:

ChikaDior said...

ya. me too :(
keje keje keje!

tiffany said...

ekekke... ciannye kene berebut ngan bakal in law ekk... takpela, nnt kawen u dah cuwik trus anak die tu... agaggaga...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...