Tuesday, March 18, 2008

dinner part I


150308

hye all :)
igtkan dah takde orang kat sni..
nasib baik ade taw..
klo tak,xde mood lah nk update..cewaaah :P

ooo..ramai org ckp aku dh tembam yerk! :(
errr..pasni kena diet lah :P

15hb, i've got dinner to attend lagik :)
kali ni mmg happening lah..
sbb gang2 aku *gang2 katanya :P* sumer ader..
so sumer boleh memoyo dan menghavockan lagi dinner ni..*kunun lahhh*
seronok sgt lah dinner kali ni..
i hv so much fun :)

act ni dinner keris mas, tapi dorang ajak aku masuk jugak..ade aku kisah aku bukan dak kolej tu pon?? :P

temanya -> glamors & glitters

xde maknanya aku nk ikut tema beriyer2..
kang aku menang queen kang, ade orang x puas ati lak..hehehe
recycle jer sesetengah barang yg aku pakai masa dinner kolej aku hari tu..


merasalah tgk cane keadaan dalam ladies ek :P


jejaka hawt di malam itu :P

oh ye!

x sangka menang meja bertuah mlm tu :)

meja sape yg ade star,dikire bertuah lah tu

dan x sangka btol kat meja kitorang ade star :P


3 comments:

she.nono said...

wah...lucjy sungguh table dye...
ish2...owg x pna pon dpt lucky draw...sungguh x bertuah...

Princess Redbloodsnow said...

izzzaaaaaaa...sgt2 chantek aa ko mlm dinner neh
klu ko pakai tudung plain silk black..lagi aaa mengancam ko

eee...ade mamat usha ko x?
hahaha

psttt..pssttt...aku teropong jejaka hawt yg ko maksudkan ittew
aaaa..gtaw kat nuar kang..hehe

sweethOneY said...

mya
hehe..ni 1st time yang..tu yg excited lebey..ekekeke

zie
hahaha..mst la ade :P *matikla perasan..hahaa

heloo..mamat tu ai dh chop dlu yerk! :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...