Wednesday, February 13, 2008

saket ati!

waa..
saketnya ati aku ngan org tua ni..
org tua mna?
ala..org tua tu lah,yg BAKAL jadik penyelia LI aku nnt..
hari tu ms bincang2, dia ckp kat aku nnt elaun dia bg rm200..
aku accept jer walaupun org lain kata ciput ajer..
sbbnya aku dh malas nk berkira2 g carik tpt lain :P
yer..salah saya juga kerana malassss..

alih2 kan..semlm ms dia faxkan borang jawapan tu kat faculty aku, dia x isi bahagian elaun..
aku tny dia, dia leh ckp elaun x fix lagi, tgk performance dlu..
eee..geramnya!!
tp +ve side aku pk, dia akan bagi jugak..cuma baper $$$ tataw lagi..
-ve side plak pk, mcm mna klo dia x bg nnt???????
uwaaaaaaaa....putih mater lah aku..

melampau lah org tua ni..
dh lah ptt aku start bulan 7, ko suh aku start bulan 5 @ 6..
manyak songeh ar..
taw lah budak praktikal x wajib bg elaun..
mmg x wajib..
tp consider lah sket..
kedekotlah..
tp mintak2 lah dia bg jugak..cuma baper dia bg je tataw..
aminnn..

hiks

yerlah, mmglah org ckp pentingkan ape yg kte akan belajar..
bukannya elaun tu..
tp elaun tu kan kirenya motivation jugak utk ko buat keja..
sape kat sni yg nk buat keja audit 6 bulan tanpa gaji???
yer..keja auditt..
uwaa..paling ku x ske audit itu..
:(
tp ape nk buat..dh aku yg pilih..
hihi..
tp xpelah..ni praktikal jer..
keje nnt xdelah aku nk mengaudit mcm laki kakak ni
:P

tak confirm lagi nk accept tpt ni ke x..
hmmm

3 comments:

Ms_MER said...

6 bln nk praktikal ek? Slamat bpraktikal keh keh kehh

pRincEss_N said...

ermmm...cian ko....sabo ekk...

Zana Sadri said...

amboi!!! sempat lagi tuuu.... mcm leh mintak prof fee kat hang nie sbb byk adv bini laki org tu kasi. hahahaha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...