Sunday, February 3, 2008

my phone :)

memenuhi permintaan beberapa org yang mintak diexposekan phone aku ni..
so..this is it!!
tp maap lah yer, aku langsung terlupa nk snap gmbr dr belakang..
darling, siler menjeles ek :P

nota kaki : pics taken using SE k800i milik wan :)

13 comments:

pu3nemo said...

best tk hp ni..?
kamera bp megpxsl??

sweethOneY said...

nemo
so far, aku puas ati jer..hihi..
cam 3.2mp, bleh zoom 8x..mmc bleh masuk smpi 4gb..
ha..lebih2 info aku kasik taw :P

pu3nemo said...

bp rm hp tu ms ko bl? mmg aku nk bl time tu,tp tetiba tersengl lak terbl hp lain.. myb nxt tm kut...

pRincEss_N said...

da lamer iza basabo nk dload pic neyh...al mklumlah...line ukm lembab...ehh...lembap ker lembab ekk...

Mr J@cK said...

hp da ok,bckground xleh blah la plak.....

**aku still gne 3310 @ otaimer nyer hp**

sweethOneY said...

nemo
rm1030 syg..

mr jack
hehe..background tu saje tukar ms tu sbb nk upload kat blog :P yg sebenarnya aku pki wallpaper lain..hehehe

sweethOneY said...

ayein
ko taw xpe..aku hold aje pics ni taw..hahaha..nk buek camne. wireless ukm sengal yg amat!

Lily.Lulu. said...

haaaaaaa .. phone nih .. besss
:D

Ms_MER said...

wahh..henpon br...syoknye

myfisol said...

cantik handset itu...nak beli jugaklah...

viruspadu said...

aduh jelesnya

bila lah guwe nak tukar phone baru ni argghhhh

amer@kaolas said...

huhuhu..Hp ni la selalu snap pic kat blog erk.. {sungguh bergaya kini diri mu berada dlm blog,setelah engkau selalu snap pic2 lain.,i like nokia 5610}wakakaka..

sweethOneY said...

amer
hehe..phone ni br je kat tgn lah..dalam smgu kot..bau kedai x ilang lg :P slame ni snap gmbr guna powershot A460..tp skrg A460 di kedai, repair :D nasib baik ade pengganti..kui2 :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...