Monday, February 18, 2008

mandarin claz

shoot2 di dalam kelas mandarin pagi td
:P

~tan laoshi sedang gigih mengajar ;) besh taw dia ni

~gmbr sendiri WAJIB ader kan :P

~mereka tak puas ati kerana amik gmbr aku sorang..jadik mari amik gmbr ber3 ok? :P

*****
tadi dapat result kuiz 1 hari tu..
tgk2 my result :P
*kot ok,tu yg tayang ek..cuba x ok..hehee :P


~nampak x markah saya itu? :P

~kasi zoom sket..haha

x nmpk agi???
aku pemalu lah nk kasik korang taw
:P

nk taw gak ker?

hehe

oklaah..
aku dpt 53.5 out of 60..
:D

*****
hari ni aku rasa cam baik ati sket..
meh aku ajar korang satu dua bahasa mandarin yg simple ek ;)
sis VP sure taw ni kan..
dulu mandarin dpt A kan :)
hihi

Pelajaran 1 :P

ni jiao shenme mingzi?
siapakah nama awak?

wo de pengyou hao jiao Zatil
kawan baik saya bernama zatil

Gg shi wo de pengyou hao ye
Gg ialah kawan baik saya juga

ni : awak
jiao : panggil / digelar
shenme : apa
mingzi : nama
wo : saya
de : punya
pengyou : kawan
hao : baik
shi : ialah
ye : juga

ok..last
wo ai nimen zatil,gg,zie,fara

dan korang sumer

:)

sekian pelajaran mandarin utk hari ini ;)
err..aku tak taw lah "dan" ape dia dlm mandarin..
sis 'dan' aper yer??

7 comments:

pu3nemo said...

i love u too babe..
muahhhxxx..

Lily.Lulu. said...

yeahhh .. masih ku ingat lagi belajar mandarin nih sume dulu ..

wo shi lily

:)

Princess Redbloodsnow said...

wo ai nimen tuh means aku sayang korg ek...wakakakakaka

wo ai ni tooooooooooo :P

izzaaaaa tantek ko dlm pic tuh
yg dua org tuh seybok gak nk interprem ek..kahkahkah

viruspadu said...

wo shi viruspadu (alamak ada nama mandarin tak utk viruspadu)

akak dah byk lupa dik, lama x praktis nih

pRincEss_N said...

aku da agk2 da ko dok capture2 pic aritu nk msk dlm entry....kuiukui...

Gg said...

u r my BEST FRIEND to0!!

Ceera said...

siap ada kelas mandarin lagi dalam blog ko ye, hahaha..

vp tu ingat lagi ker??? dia dah lupa tu... hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...