Thursday, February 28, 2008

makcik kerekss

tempat kejadian : pusat bahasa dan linguistik UKM
masa : 1000*lebih kurang ;)

aku bengang ngan sorang makcik kerek ni taw
nasib aku tak dpt snap muker dia ajer..
kerekz nk mampos..
pg tadi aku syok2 jalan arah ke tangga tu..kirenya aku nk turun tangga tu lah, nk g kelas aku kat bangunan tuh..
TIBE2!!
selamber je makcik ni hon aku..
aku toleh tgk ke dia, muke garang nk mampos..
at least senyum ar..
dia hon aku pasal bg dia,aku ni menghalang laluan dia nk masuk "parking" dia tu..pdhal aku ni nk turun tangga tu..tepi tangga tu tpt parking ke makcik?
tpt aku diri di situ jer..*siler lihat anak panah :P
kire itu mmg laluan aku..wpon aku ni pejalan kaki ye makcik..
kerek nk mampos..ee..geram tol ar aku
dah tu,hebat sgt ke ko tu parking main letak je kat stu?
takyah masuk petak parking ek..
aku mintak2 lah keta ko tu kena clamp..hahaa
jaat nah aku ni..
dulik ar..
aku klo org respect aku,aku leh respect org..
makcik ni..kot yer pon aku ni menghalang laluan dia nk masuk "special parking" dia tu..ape salahnya ms aku toleh tu,ko tunjuk lah muke manis sket..
ni buat muke kelat jer!!


meh kte skodeng no plet makcik ni..
sok2 aku xmo jmp ko lagik
bluek..blagak nk mampos ko kan..



2 comments:

Princess Redbloodsnow said...

yanggg...
pancitkan TAYARR!!!! PANCITTTKANNNNN TAYARRRRR!!!!
**muahhahahaha..gelak setan aku!!**

klu aku ler kan za...
aku kas die jlingan maut aku
tua ke...x tua ke...lantak pi aaa

pRincEss_N said...

makcik2 kt area ctu sengal2....a day b$ pon aku kne sound gn makcik kerex...lahai...stakat penolong pdaftar pn nk keco...lom jadik dean ker TNC...bla r makcik fpend....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...