Sunday, February 3, 2008

entry lepas geram!

okey..entry kali ni penuh ngan makian ajer..
sape xmo bace, bleh klik [X] itu..

aku ade sorang mmbr chat, kenal dlm room..
nick dia coc0bi @ cocobi rashid
n it's happend to be yg dia ni pon budak UKM
junior aku lah..
dia ni gaya mcm nk ayat2 aku *tp aku rs mmg dia ayat sumer org..bajet ensem, pdhal tembok lg ensem dr dia ni!*
sket2 ajak jmp..mintak no sumer..
ko ni kan mmg x sedar diri lah..
bangang pny jantan!
aku tak layan pon..muke bukan ensem pon..prasan je lebey!

aku berkenalan *berkenalan katanya..hahaha* ngan dia tu time cuti..
pastu bile dah naik sem, sibuk ajak2 jmp..
oh yer..b4 tu, ms cuti tu kan..aku ngaku single..
keji kan..hahaha..sbb time tu gaduh sama itu buah ati.
tp dh aku tgk dia ni muke xleh blah..
x hingin lah aku jmp..dhlah gatal, emo..cam sial jer!
*yer..yer..saya taw perangai itu sgt keji..*
kat ukm sibuk2 ajak jmp,
that time aku ngaku lah ade bf..
dia ni pon ego ke sbb ape tah..tibe2 lak ngaku ade gf gak..
mmg bangsat lah..
aku tak ske ngan prangai laki yg mule2 ko mati2an nk tackle pompuan tuh, pastu tibe2 bile pompuan tu ngaku ade bf, ko pon dan2 tu jugak nk ngaku..
g mampos lah dia tu ade gf ke x..
tp dia bajet dia tu ensem nk test market..
pale otak ko!
nasib aku xde gmbr ko jer..klo x, dh pemes muke ko masuk blog..hiks

n nak dijadikan citer, one nite ade pompuan msg aku kat ym..
nick dia farhana_z_great ..
dia ni soal siasat aku mcm ape..
upenya dia ni lah gf si mamat bodow tak sedau diri tuh..
gf pon sama bodow cam bf nyer!
dia ni kan dah lah x kenal aku,tibe2 lak nk ngadu kat aku kisah so called bf nyer tu yg ske sgt ngorat pompuan lain..
oh..kisahnya dia ni dpt id aku ms bukak ym jantan sial tuh..aku sorang online,so dia ni amik id aku pastu msg aku..
nk bertnykan ape kisah aku ngan jantan sial tuh..
hello..aku ni x penah ade ape2 ngan jantan ko lah!
bongoks! otak ade letak kat lutut!
pastu dok ngadu2 jantan tu dh byk kali mainkan dia..
dia tny aku penah ke jantan ni ayat2 aku..
well..mstlah aku citer benda yg btol..
aku kan jujur..hahahaha
sambil citer, aku cucuk2 lah dia suh tglkan jantan tu..
biar padan muker!
*haha..yer..sekali lg saya mengaku perbuatan ini keji..*
saket ati btol ngan jantan sial tuh..sbb dia x terpasal2 aku lak yg kena explain kat gf dia ni..
n gf dia ni siap merayu2 bagai kat aku jgn citer kat jantan ni yg dia msg aku..
aku pon senyap jer lah..

last2 korang taw ape?
td jantan sial ni tibe2 ym aku..
camni bunyinya

cocobi rashid: ap yg ko gtau kt ana?
cocobi rashid: ap yg ko x puas ati

amboih! selama ni bukan main sopan ko ngan aku ek, ckp saya-awk, tibe2 lak aku-ko..but aku buat donno je..sepatah pon tak kureply..biar mampos dia bengkak ati sorang2..sendiri buat salah, pastu lg mau carik salah org..pooodah!!

pompuan tu pon bangang!
dia yg merayu2 jgn gtaw kat jantan tu..
last2 mulut longkang ko sendiri yg bukak citer..
budus! mmg ptt lah ko tu byk kali kena main ngan jantan tu..sbb ko tu ade otak letak kat lutut..

sekian entry lepas geram utk kali ini..
puh..puh..puh..tarik napas..
x elok marah lama2.
hiks
:P

11 comments:

ChikaDior said...

jgn being disturbed by these rubbish. relax je. ajak perempuan tu jumpa, slap hard and smack down dia. ahaha. i paling tak suka sangat sangat bila i stuck in trouble with my beloved person hanya disebabkan few unwanted creatures. and im goin through such things right now. annoying.

Mr J@cK said...

ces....jantan kparat mn yg wat malu kaum adam tuh....bgtau name die,mmg nk kne gnyang ngan aku nih....


mmg ptot kne maki pn,tp ko nie ttp cool la.....

Kh7 said...

sabo...sabo..bawak bertendang :D :D

amer@kaolas said...

isk...rungan lepas geram erk..ahak :D

opaq said...

apekater, ko kenen kan aku ngan farhana tu...
biar aku plak takel die..
instead bf dier takel ko...
biar la plak aku "tolong" farhana tu lari drpd laki yang xtentu hala tu...

hahaha....

sweethOneY said...

chika
im not unwanted creatures taw..hehee..bolayan ajer lah dorang tuh..i just geram je tp xdelah smpi terganggu fizikal dan mental :P anyway, thanx taw..u takecare jugak..xmo gado2 sama itu kekasih ati ok? :P

mr jack
ehe..sabar2 :P eh, cam terbalik lak :P

khy7
hehe..ko mmg sengaja lah khy :P cam x cayer je ko ngomen aku..slame ni kan ko low profile.lalala

sweethOneY said...

amer
biasalah, kte ni manusia..bukan robot..surelah ade perasaan geram :P

opaq
ko nak ke opaq? ko jaangann..hiks

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

cess..wat drama habis diorang ni
pedulikkan..
nk tau menda lg lawak tak?
tah tah mamat tu la yg menyamar jadi awek dia..
u know what i mean?
pendek kata...wat bodoh je...
hooo..watashi sudah geram nih...dh la first time jengah kt sini..

oh..btw..watashi hana
hye!!

sweethOneY said...

hana
hellew..
hihi..hana, nk jenguk ur page..tp open to invited readers jer lah pulek :(

pRincEss_N said...

bapak keji nyer couple tuh....bodo...tp wat malu ukm jerk der bela jntan bodow cmtuh..hakhakhak...hopefully bkn fak kte ok!

sweethOneY said...

ayein
hahahaa..mmg bukan..dia tu FST.. jiran je beb..jgnlah aku terserempak ngan dorang ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...