Sunday, November 25, 2007

u.p.d.a.t.e

walaupun aku kater mls nk update
tp x bestla kan klo asik bukak2 tgk entry yg sama kan..hehe
so aku nk update korang psl my valueable time wif my dear
ops..my dear yg sorang lg jgn jelos taw..
u balik nnt kte hang out together ek :)
i definitely missing u too :)
eh..dah melalut lak..hiks..
td kater nk cier psl lain..tp bebel psl lain..

hr isnin lepas *191107*, paper last aku
then im free.. :)
so hbs paper, mlm tu membute je la
ganti balik tdur yg dah lama tak sempurna tu..
selasa packing barang..
tp dlm packing2 barang tu
sempat lg kuar main bowling ngan F
balik sgtla penat rsnya..
smbg kemas barang sket2
pastu zzzzz

hari rabu..
pegi KL ptg tu..
n im late..ya..pretty late..
sory dear to keep u waiting 4 me
so smpi je KL,gg picked me up kat lrt bangsar
trus gerak ke banting
last aku g banting ms form 3 klo x silap
lama kan..
mmg dah byk giler perubahan la skang
ade mcd drive thru lg..hehe
x sangka banting semaju ittew~
smpi banting, trus ajak gg mkn cos pewot aku dah mula saket
time tu dah kol 6, dan dr pg yg masuk dlm pewot aku cuma air lemon tea..
tataw nk decide nk mkn katne..
g KFC je la senang..
pas mkn, trus balik umah
n ohh,btw parents gg xde kat umah that time
so the home is all ours..hehee
mlm tu xde benda pon yg buat
berborak2 aje smpi tgh mlm
n smpi terlena..hehe

hr khamis..
since bangun pg pon x bape nk pg..
bgn2 je trus pk nk makan ape utk lunch
ade udang..gg nk mkn sambal udang
tp unfortunately, dia pon tataw kat mna cili giling mahupun cili kering kat umah dia tu..
yerr..ape petandanya itu? heheheee
so lastly, masak je la udang goreng cincai kunyit + halia + lada hitam
ngan pucuk ubi rebus cicah sambal belacan
ptg layan harry potter dari cd 1..
mlm pas maghrib kuar
nk carik mkn..
plus i dah jnji nk lanje dia eskrim sbb semlm tu lmbt smpi
tringin nk mkn western..
tp nape tah kedai western food tutup lak mlm tu
maybe kitorang kuar lewat kot..that time dah kol 10 lebih rsnya..
xpela..dah gitu, cari kerang bakar lak
singgah satu kedai, namanya serai seafood
aku expect bile seafood adela kerang bakar
but then TAKDE!
xpela lg sekali..aku mkn kuetiau kungfu n gg mkn sup cendawan
dah habis mkn, g cari kedai yg ade kerang bakar lak
hiks~ iyer..mlm tu nafsu sgt membuak2
singgah mkn kerang bakar lak kat juwita seafood klo x silap aku la..x igt sgt dah
nasib baik kat situ ade..klo x, kempunan!
pas mkn kerang bakar, straight away headed to mcd :D
dah mkn kenyang2, harusla cari dessert plak kan..hehe
aku mkn mcflurry oreo, gg mkn mcflurry m&m
pastu kami ke mana?
ohh..x kemana2 lg ye korang..
psl masing2 dah full :D
balik umah, layan harry potter lg :D

hr jumaat..
bgn awal pg
sbb gg ade kelas tuition kat PJ kol 10.30
kol 8 lebih dah gerak dr banting
singgah mcd tapau breakfast
erm..nk dipendekkan citer,
aku balik umah hr tu, bas kol 1.30ptg
sekian..

*sbb dah panjang sgt,letih tgn aku naipnya..n no pics sbb sumer pics dlm cam..cable lak xbwk nk cucuk..aduh..ms ni la aku nk sgt laptop aku tu dah ok :(*

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...