Friday, November 2, 2007

f.r.i.e.n.d.s

(,") friends..
(",) come & go..
(,") come..
(",) go..
(,") come..
(",) go..
(,") come..
(",) go..
(",) come..

(",) me..?
(,") never..
i'll wait
as long as u wanna be my friend..

ok..topic hari ini -> f.r.i.e.n.d.s
aku sgt valued frenship aku dgn sape2..
asalkan orang tu pon menghargai aku jugak..
n always together tak kira ape pon..
x kiralah kte jauh ataupun dekat
yang penting kte tahu hati kte always dekat..
2 orang bestfrens aku yg sgt aku syg..
act bukan bestfrens lagi BUT..
more than it..we r sista..rite dear?
act aku pon br je lost one of my bestfrens..
dont know kat mana silapnya..
pelan2 ktorang jadik renggang..
benda dah x mcm dlu..
frens come n go, onLy true frens wiLL stick forever..

n korang2 yang aku kenal on the net ni, n rapat ngan aku..
harap bleh kenal ar korang kat dunia nyata ni..
leh la lepak sesama yer x..
skrg ni aku rasa lg byk member on the net ni..haha
really lone ranger la aku :P
menambahkan kwn tu penting..hehe..
ramai kwn br la enjoy kan :)


oLd skuL nyer pIc, zaman pas form 5 kLo tak shiLap

hang out together gather, zatil menghimpit ok..hehe

ha..baruLa center :)

takIng pIcs b4 she's gOne to bIrm :(

i LoVe u guyS sOoOooOOoo muCh!!


nota sisi: gmbr2 ni amik ms hang out together b4 zatil fly n kat airport the nite b4 she's gone..i miss u guys so much..lmbt lg baru dpt together gather balik :( izza~gg~zatiL will always be bestfrens forever :)

6 comments:

Gg said...

we r sisters 4 Life, aite?
sMoga kte kwn smpai biLa2 kan..
^_^

ReDbLoOdSnOw said...

sobsobsob....aku langsung dah xde bestfwen lagik...uuuwaaaaaaaaaaa. kat net ramai bestfriend aku. tp nape ler kat dunia nyata aku lone ranger, za.

p/s:
naper ler korg dok jjauh sgt.
i hate peoples in here. claimed herself my bestfwen but mcm biskut chipsmore!!!

ReDbLoOdSnOw said...

eh..lupe nak said => aku jeles arr nengok korg ber3 neh...uuuwaaaaaa... **cakar tulang wusuk korg bertiga** :D

sweethOneY said...

gg -> yups~! i cilok ayat u kat fs act..hihi..love that caption so much :)

zie -> uish..ko ngate aku ke wey? claimed myself as ur bestfrens tp cam chipsmore..hehe..klo ko ngate aku, meh sni nk btolkan..aku bukan keja cam ko asik ngadap pc aje :P tp aku msg ko kan klo aku tgk ko de prob..hehe..senyum sket :)

ReDbLoOdSnOw said...

weh2...x malu ah ko tuh
pasan keribang rebus nah...wakakaka

bkn enko ler yg mcm chipsmore tuh...eeee...x malu pasannnnn..eeee..

ekekekeke

sweethOneY said...

wakakaka..
dulik pe aku..
aku wat ayat mempertahankan diri aje..
lalalaa :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...