Tuesday, November 6, 2007

18sx


aku br pasan
ade komen lucah
kat salah satu entry aku
dah lama dah
tp aku x penah taw pon
sehinggalah diberitahu
oleh seseorang
thanx ye wak!
even entry tu dah lama
tp..
aku taw komen tu baru
psl aku br je enablekan anonymous tu
*nape la aku shengal wat ayat gini kan..pdhal ade tarikh kat situ..haha..*
n still kena cleankan jugak
camtu blog aku kena letak 18sx la nnt..
haha
amik kesempatan ye korang *kpd yg berkenaan la*
mementang aku dah enablekan anonymous
sesedap rs tglkan komen lucah ye
pls show me some respect dude!!
tp kan if nk disable pon
kena pk byk kali gak
pasal ade gak kwn2 aku
yg xde blogspot
dtg menjengah..
nnt la dipikir2kan..

nota sisi : comments has been deleted!

7 comments:

ReDbLoOdSnOw said...

hehe...e2 ler pasai za
nasib bek teratak ko neh xde lalat hinggap
klu x...sure seluruh dunia bc ayat yg menyakitkan ati...issskkk!!!

skrg..no way aku akan enablekan annoymous lagi.
x maw aku kemunculan lalat buat kali kedua.

buat buhsukkan keharuman white rose blogs aku jek..ekekekekke

shasha said...

uiksss...takde keje sungguh org itu yerr??..

nanonano said...

hah?
xsempat bace.
nk tao gakkkk!!
ekekek :p

sweethOneY said...

zie -> taw xpe..seb bek de org ckp..klo x, smpi thn depan la komeng tu kat situ..huhu

shasha -> tu org saket mental..ekekeke

nano -> hehehe..glabah la nano ni :P p je la click tu..ekeke..sure kuar la..dah ade screen shot lg..ekeke..

Red Mummy said...

kat sini pun ada kelucahan melampau??

gila hapa lalats ni?

sweethOneY said...

adeh kak red..
taw xpe..
cane ni..
merata2 ade lalats..

Ceera said...

oh, keji ar orang tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...