Monday, March 26, 2007

truth behind my smile..

*sigh* pd kol 2 camni aku masih tak tdo..act nk siapkan my project tp nape la seminggu dua ni asik prob jiwa je..payah tol aku nak siapkan keja aku macamni..saket jiwa btol la..knp dia ske ignore aku? dia nak aku jauh dari dia la tu..izza..face the reality izza..stop being like this..izza..stop..plz..
penatnya aku macam ni..aku taw cuma aku sorang yg penat..dia mana penat..dia mana ada perasaan mcm yg aku ada..yeke? ape perasaan aku? dia mana pk ape yg aku rasa..ok..i'll try to understand each of his action..n i dont ask for him to understand me :) fine..good job my bro..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...