Tuesday, March 27, 2007

gudnite..

pejamla mata.. :) kol 8.30 pm td g library, settle my works..tak sangka tgk2 jam dah kol 12.oo am..phew..dh la tak dinner lg masa tu..baru trase lapar after that..then trus g mam kat nim's place..1st time aku g kedai ni..not bad la..tapi siyes klo kawan aku tak bawak g kedai tu, aku pon tataw ade kedai makan kat area situ :P dh ceruk sangat..wawaa..ehhe..then around kol 1.30 am kot balik..n aku bukak pc..aku dah ngantok sgt sebenarnya...act aku bukak pc just nk cek emel je..nape melarat smpi dekat kol 3 dah ni..ngee..k la..gudnite :) i love all of u who's cheer up my world :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...