Wednesday, March 21, 2007

21 march 2007..

today..wake up at 7.00 am setelah dipaksa oleh yayang suh bangun sbb ade kelas kol 8.30 am :D n then, take my bath..siap2 tgh pki tudung zai dh msg ajak g kelas..ish..minah ni awal giles siapnya..hehe..pastu g kelas..tgh lect blablablaaa...smpi kol 10.30 am kelas habis, then kol 11.30 am got another class..pegi la kelas dr sabri tu :D then kol 1.30 habis..trus out, pegi isi minyak..then anta notes nk photostat..pastu nk g lunch..nk masuk je parking situ..skali adesss...en jumaat daa..lect sc pengurusan aku :D ni dh 2nd time terserempak ngan dia kat restoran ni..isk3..dr jauh lg dia dah senyum2..adeh..dlm ati dah ckp dah..ni kena tegur ni, kalau tak tegur, sure dia citer dalam kelas nnt :D pastu tegur la dia..hihi..
dh makan2..kol 2.30 pm balik blik jap, amik notes law..then g kelas law..ni baru je habis kelas..hujan la..tejokk..nantoks..waa..nk titon..penatnya rasa mental n fizikal :)
aku rasa lepas ni macam malas plak nak online YM or ape2 lagi..aku serik dengan internet sebenarnya :) ape yg wat aku serik tu? hehe..tahla..maybe for no reason kot :) tapi tak taw la kan..aku ni slalu ckp je xnk online..top2 kang aku termuncul jugak kat YM tu :P
aku realise..benda dah tak sama mcm dlu lagi..aku harapkan things will back to normal again.. :) hopefully..sbb..aku tak biasa mcm ni..aku terbiasa mcm tu.. :(

5 comments:

ReDbLoOdSnOw said...

weh!! aku tampor kang ko ney!! pesal rs x nak on9 lak. ko nk biarkan aku ssorg jek ek kat YM eh. Nnti fea bz..aku nak tenet ngan sape. ko ney...dahlah adam tggalkan aku...ko plak nak tggalkan aku ker..spai ati ko.

sweethOneY said...

err...garang seyh ko ni..ape garang2 ngan aku neyh :D
mna de aku nk tglkan ko la z..klo aku online, sure aku buzz ko :)

nor wizana said...

huhu... garang sungguh dia nie... jgn la garang2 zie... kang kak zana lariiiiiiiiii(sambil menarik sweet sekali.. huahuahua)

sweethOneY said...

huwaaaaa...*terikut kak zana larriikkk* :P
z..gurau2 je ni taw.. :)

ReDbLoOdSnOw said...

wakakaka...ngengades arr korg dua ekor neh...kehkehkeh...kak zana, wat arr blogs.ala...kak zana kopi n paste jek post kak zana yg kat FS tuh ke blogger...ape ssh :D hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...